Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz
a szeretet tényleg fasza, csak sajnos ez sosem működött egy nagyobb közösségben
faluhelyen még elég sokáig kitartott, de a rendszerváltás kb kiírtotta mindenkiből ezt a dolgot
Ha van sör én meghallgatom, de túl materiális a szemléletem, de mint érdekességet elfogadom.
Legjobb személyesen.....
És ennyi
Bevallom, győzött a kíváncsiság és munka közben szépen végig hallgattam mind a 27 percet. Egyetlen dologgal tudok azonosulni, jó dolog a szeretet.
Köszönöm az észre (lélekre) vételt felismerésem túlnyomórészét a forrásból meritem....hogy mi is az......egyszer elmondom
Ezt a szótag-varázslókra értem, elképesztő miket ki nem találnak...
"...innen bentről érzem, hogy ez nem a mi világunk..." - mitől vagy annyira biztos benne, hogy van bármi is a halál után? Amúgy szimpatikus, hogy a hitedről, vallásodról, érzelmeidről beszélsz, egészen összeszedetten, de mindig érzek benne egy pici bizonygatást. Csak ezt a részt ragadtam ki, a többi más tészta.
Viszont a magyar nyelv szavainak szótagolásából áltudományt űző sültbolondokkal vigyázz, azok már kiszámolták, kiszótagolták és kigondolták, hogy a magyar, vagy szerintük "MAGgyar" nyelv minden nyelv őse, stb...
Sok érdekes eszmét, rögeszmét találhatsz az interneten, de mindent ne higgy el.
egy közös van bennünk az ALPHA dzseki
Monnyuk ő bekeményített.

http://youtu.be/CZlQIY-AYoU
Baszki most te is cibókféle vloggerkedsz?
Uraim, van egy kis dolgom. Egyelőre kiszállok a rögeszme-cseréből...
...a rendszergazda egy
Ne ijesztgesd a Zolit, Halloween már elmúlt...
Az a ghostbustersben van.
és a szellem ?
Ez igaz.
Lét és nemlét.hogyismondjam létezel,majd megszárítod a hajad egy beretta 92-vel és lesz a nemlét.
Ez a bizonyított.A többi csak feltételezés mert még senki sem jött vissza beszámolni a nemlétből.
Szoftver az amit csak szidni lehet, a hardverbe pedig bele is lehet rúgni.
Az jóó
Van itt olyan aki nem is ivott és mégis elment a tudat.
Vagy nem is volt neki.
Olyan mint a számítógép,hardware és software.A kettő külön nem ér egy fabatkát se.Együtt.................motorozhatnak szardínián.
Lét és tudat?
Ezt régebben én is ismertem: megittam a lét, és elment a tudat.