Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyáron se dugtad erre a képed, szóval most már érik a kepikörtesör.
Azért azért. Mert nem ám várni kell rád ha pl véletlenül December 15.-én hirtelen 30 fok lesz és menni kell Bányos ringre. Nem ám várni kell majd rád.
Ha téliesítés, hogy rámértem a fagyállóra és rendesen leponyváztam, akkor igen.
Ha kell, 10 perc alatt menetkész vagyok, öltözéssel, pisálással együtt!
Kezdek aggódni, egyre többször vagyunk egy véleményen (eddig már kétszer az évek alatt)...
NA Mi van Laller? Remélem még nem téliesítetted te sem azt a piros rettenet. Én ma egész eddig azzal melóztam tök jó volt. Bár most hazajöttem mert egy kedves ismerős lemosta a saját gépét és be isborult. Elázni meg azért nincs kedvem.
Egyszer kellett volna normalisan lefesteni és gatyába rázni azt a motort nem pedig havonta basztatni...
Végre egy jó zene is feltűnik itt.
...csak a most van...
Privátban már kitárgyaltuk.
A kötésgyorsító egyébként azért szívás mert előbb megköt minthogy bekeverjem a talicskában
van vagy 2e ft
Nem a fehér hanem a pezsgő metál szín
Az még a szürke színről is jobb
A fürdőben jó a fehér ott sok a mész kiválása a vízből és azon kevésbé látszik
Mondjuk kettőnk közül nem én hiszek az Apostoli Magyar Királyságban és annak hősies, ámbár csaló, fiktív pénznemmel dobálózó, embereket súlyosan megkárosító vezetőjében.
Tengermély motoros szeretettel!
Laca, háztáji betonozásba már bele se kezdj, ha jön a fagy, meg fogja "kureszolni" a cement kristályokat. A fagyálló adalék meg kikúrt drága a betonhoz.
Csak vicceltem, azért írtam, mert mindig Lidl-ben kapható sörökkel fotózkodik. Az üveges zöld Argus amúgy nagyon jó onnan.
Az enyém nagyon nincsen rendben, ezért is tervezek, gondolok annyit a jövőre, hogy majd ne legyen tyúkszaros.
Bár van jó ruhám, amíg nem esik a hó addig mehetünk
Addig még kéne egy kicsit betonozni, mielőtt megfagy a víz
Szóval a motorozásból nem lesz semmi
még a héten egész jó idő lesz, állítólag hamarosan esik a hó, reggel olvastam
Süt a nap!