Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát lehet nekubk is még kellett volna.Na mindegy. Első... :) én most ki fogom próbálni a sprayt :)
Ezt elvileg így csináltam én is, de gyakorlatilag valahogyan mégsem eléggé...
Mindegy, mert ezt az árat bőven megszolgálták. Vannak nagyobb, drágább pisztolyaim is, de azok még érzékenyebbek voltak. Szóval én amatőrként maradtam a kicsinél - mivel még nem kellett nagy felületet fújni (Polski teteje volt a maximum), ezért ez nálam bevált.
Szerintem jó állagú 2K festékkel normál hőmérséklet mellett egész elfogadhatót lehet vele csinálni.
A hőmérséklet szerintem extra fontos: hideg garázsban hiába igekeztem, csúnya narancsos lett az eredmény.

A sima spray sem vészesen rossz, ott nekem a sok kicsi sokra megy elv vált be: inkább fújok sok réteget, de óvatosan. Különösen lakkból: 10-15 alkalommal is átmegyek egy alkatrészen. Így nem lesz csúnya és tartós is. Festékből elég 5-10 réteg is.
Nem értem, ha szar a festő, akkor azt meg kell osztani másokkal, nem kell lejáratni, de véleményt lehet róla mondani pacekba, nem ez hogy privátban meséljük el.
Festés után szét kell szedni teljesen aztán elmosni
Akkor sokáig jó lesz
semmi érdekes, meséltem amiről beszéltünk már jó pár hete, fényezős sztori , szép is az, majd gurulhatnánk megint egyet
Egyetértek, ezek a bekevert színes spray-k meglepően jól dolgoznak.
Nekem valami régi NDK-s ipari pisztolyom van. Az így 40évesen már kezd kicsit kopottas lenni, de még jól működik
Az a baj, hogy akartam venni egy új profit...50től indul, de 120-ért ajánlottak. Annyira gyakran meg én sem fényezek.
Praktikeres is volt a kezembe, az úgy szemét ahogy van, kerítésnél komolyabb dologra nem használnám, szenvedés az öreg német pisztolyhoz képest, szóval az ilyen olcsó pisztolyoktól fázok.
Inkább valami régit vennék használtan ha kéne.
Úgy van! Nincs is jobb a fehérnél!

Már előre fosok, mert ez a Multipla valami színváltós szarral van ezüstre festve - biztos szép volt gyárilag... én meg nem kaptam színében első sárvédőt... szóval lesz baj...
Nekem ilyesmi van kettő.
Azért kettő, mert nem tanultam fényezőnek, és akárhogy puceráltam idővel nem volt olyan, mint az új. DE most a szembe szomszéd ígérte, hogy metanít - mert neki az a szakmája és ért is hozzá.

https://www.aliexpress.com/ite...
Asszony kocsijához vettem festéket.
Mondom keverjenek be sprayt izibe.
Közli az ember, hogy ezt nem fogom spray-val fújni, mert ez ilyen 3 rétegű gyöngyházba oltott pöcsömbojtja, amit csak rendes pisztolyból tudok fújni, amit aztán takaríthatok minden réteg után, plusz a gyöngyház árnyalat a réteg vastagságtól függ, szóval a festék rendszer, amúgy nem drága, de tiszta szopás.
Ezért én a mattfekete, vagy sima fehér járműveket preferálom.
Bármi van, ráküldök 2K festéket egy rétegben és tökéletes.
Asszony meg beválaszt egy olyat hogy még a lökhárító is gyönygyház, de a kocsi szélét azt nem érzi
filléreket még én is meglepődtem
Mennyit is fizettél a lepattogzás javítására?
kutya nem is jöhet be, csak az előszobába és a konyhába, mert ott van a mobilkenelje... a nappali küszöbe a határvonal neki....
Annak nem hiszem hogy orulne labmelegitokent.
a többi szín drágább volt?
Nah, most már érted miért van nekem matt fekete motorom

De basszus, megpróbáltam visszalapozni, de nem találtam az elejét, asszem soha nem tudom meg mi történt itt napközben
van kutyám is... nem is akármilyen
etesd is közben, aztán lesz izom rajta
2g fehérje/testtömeg/nap és meg fog látszani rajta
tarson kutyat.
Ha jobban sportoltatom, elfogy.... így is 50kg... a két lábam több
A sena sehol nem esik kétségbe, 180-nal is kitűnő a hangminőség...
Orulok ha ra tudom fogni valamire hogy nem hallottam.
sportoltasd
akkor jobban mozog a vér benne és nem fázik
Én még akkor is telefonálok, ha külföldön vagyok.... megáll az élet, ha kiteszem a lábam a cégtől
A barátnőm megfagy a 22 fokban bent úgyhogy esténként megy.... nyugi csak addig, míg agyba nem kerülünk