Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor boldog szülinapot!
ja, az a másik, azért az korrektebb ember ennél ezerszer, de ő sem volt olyan jó, mint beállította, sajnos igen, de ennél ezerszer jobb. Ő amúgy elment külföldre.
Nem! De régen is volt rá panasz, voltak akik pórul jártak vele. Most arról beszélek, akinek most MV/X a nickneve.
ismered?

De 2 fényezés ment egymás után!!Tehát most lett kész, szülinapom előtt egy - két nappal szinte
A Pinkiről pedig annyit, hogy mikor kész lett a fényzés ment a nyalizás milyen jó, erre kiderül szar. Mondjuk én tudtam arról a gyerekről, hogy problémás.
Lásd GSX-R!
Ez elég messze van a sportcsizmától!
most írtam le kb, mindegy :))
Milyen körforgásra gondolsz?
de azért hozzá kell tenni, nem lenne muszáj "szarakodni", vkinek elég annyi, hogy megy...
ja, és egy körforgás, vmit megcsinálsz, jön a másik része, majd újra amaz, megy végig körbe állandóan, van ilyen része is
Az elhasználódás az persze törvényszerű és kényszerű, azt muszáj.
vmi ilyesmi ja, de KOPIK is... vkinek hobbi eszköz, vki éjjel -nappal, télen-nyáron ezzel jár, ugye ezheket se feledjük, nagyon sok minden van ezek a dolgok mögött, kibaszott sok minden...
1.est preferálom.
Meg lehet csinálni egy motort 3 féle képen:
1. gyorsan össze toldozni-foldozni, hogy beinduljon, mindegy csak menjen, mert most akarom, aztán sosem lesz kész és mindig félig szar lesz.
2. egyszer elejétől a végéig rendbe vágni, ha kell újjá építeni és onnantól vidáman motorozni
3. vagy mindig újra és újra nekifogni, új fejlesztéseket, új színt kigondolni, ez tart talán a legtovább és emészti fel a legnagyobb anyagi keretet és időt.
Előre bocs,kekeckedek.
Ha nem szól bele------magával foglalkozik------------minek lett itt említve?
Amúgy tényleg ennyi a kulcsa a dolognak, hogy kell egy végleges terv már az elején, felmérni az állapotot, megtervezni a teljes felújítási metódust, a közben talált problémákat szintén orvosolni és nem kapkodni, nem változtatni a kezdeti elképzelésen.
Így alakul ki a leghamarabb, a leggazdaságosabban elkészülő jármű.
nem tudja, nem szól bele--> magával foglakozik
Egyszer kellene végre rendesen megcsinál(tat)ni.....
Jól tetted.
Akkó másmilyenek, nem merültem el a sport csizma dizájnokban. :D