Jah es az a gyoker meleg aktivista clam bassza itt el a 24 orajabol 22-t ha nem 23 at. Tenyleg a lezmtezo osszes topikba beleugat meg a kymcoba is.Gsxr topikot keruli csak.
A honda a teljes 17 es szezon alatt ment,minimalis hozzadott munkaval,kipucoltam a feket,,jo lefestettem a rozsdas lengokart,de a telobok is csak kiobtottrm az olajst vissza a frisset,utanabogoval egyutt all a pinceben mar egy eve.Meg nem dontittem el mi lesz veluk vegleg.Ha neked evek ota reszeles.
Eleve neki se kellett volna állni,nem egy totál unikum kiadás,csak egy 400-as zzr.Addig használni míg esik-kel az ember nem pofavizizenként lefesteni szarul.
A 2. valami normális motort meg jó állapotút választani.
az f astra is legenda
az eddig létező legjobb munkásautó, és ezután nem is lesz már ilyen gyártásban
szóval időt pénzt és fáradtságot érne ha nem lennék ennyire lusta és csóró
nekem az volt a lényeg le legyen fújva kb olyan zöldre mint a kocsi
egy 2-300 ezeres kocsin kb tökmindegy ogy néz ki csak ne legyen fullszar
ezt is mondtam neki hogy csak úgy kell fújni hogy átmenjen műszakin, szóval ha nem zebracsíkos akkor fasza
aztán a tetőre valami 80 lett volna az ár
bereg: - Doki, mikorra tud műtétre időpontot adni?
doki: - Lássuk csak...2025. október 8.
beteg:- Oké, de hány órakor?
doki: - Az miért számít ennyi év múlva?
beteg: - Mert aznap reggel jön végre a kőműves is!
Egyetlen festő sem szereti, ha "úgy viszed oda". Elvileg Ő a szakember, át fogja nézni, fog olyat találni amire még rá kell dolgozni.
Viszont, a motor felújítás nem határidős dolog, ha 2 hónapot kell várni a jó festőre, akkor vagy vársz 2 hónapot, vagy 6-szor fested újra.
Amúgy abban igaza van hogy normális szakember szinte elérhetetlen
Mert vagy kókler, vagy annyi a munkája hogy akár hónapokig kell rá várni
Plusz az anyagi oldal se mindegy nekem ilyen 80+ ezreket mondtak a kocsira aztán 25 volt a festék
Pedig mondtam az embernek hogy úgy viszem oda hogy le van csiszolva csak fújni kell
A 2. valami normális motort meg jó állapotút választani.
az eddig létező legjobb munkásautó, és ezután nem is lesz már ilyen gyártásban
szóval időt pénzt és fáradtságot érne ha nem lennék ennyire lusta és csóró
Legenda
egy 2-300 ezeres kocsin kb tökmindegy ogy néz ki csak ne legyen fullszar
ezt is mondtam neki hogy csak úgy kell fújni hogy átmenjen műszakin, szóval ha nem zebracsíkos akkor fasza
aztán a tetőre valami 80 lett volna az ár
bereg: - Doki, mikorra tud műtétre időpontot adni?
doki: - Lássuk csak...2025. október 8.
beteg:- Oké, de hány órakor?
doki: - Az miért számít ennyi év múlva?
beteg: - Mert aznap reggel jön végre a kőműves is!
Viszont, a motor felújítás nem határidős dolog, ha 2 hónapot kell várni a jó festőre, akkor vagy vársz 2 hónapot, vagy 6-szor fested újra.
Mert vagy kókler, vagy annyi a munkája hogy akár hónapokig kell rá várni
Plusz az anyagi oldal se mindegy nekem ilyen 80+ ezreket mondtak a kocsira aztán 25 volt a festék
Pedig mondtam az embernek hogy úgy viszem oda hogy le van csiszolva csak fújni kell
De egy jó félórára lefizethető vagyok sülthallal!