Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy habzik már a szája!
Ez a homokos aktivista mar most tobb hsz t ir a speed/street topikba mint en valaha.
Neked inkább gyógyszer kellene!
Jah,es soha,semmilyen olajjal nem valtottam lukat.
Bezzeg a téligumit elmelegíted a reggeli munkábameneten
A valasz egyszeru,mert kellett.Pont.
Kivételesen ehhez én nem
Még soha nem volt gondom az előírt minőségű olajjal, nem hogy különbséget érezzek a márkák között.
ENEOS amúgy sokkal jobb mint a többi, mert csak
Eszerv az nincs miert kiserletezik massal ha van sajat bevallas szerint tuti cucc.
Ő csak egy topikba ír, szerinte. Itt minden téma lehet, csak motoros nem, megmondták!
Erre Te itt választ nem fogsz kapni
Ilyenkor megy az okoskodás hogy mekkora hülyék vagyunk mert olajról beszélünk, na de amikor ő beírja minden harmadik topicba hogy mi történt a triplával meg a hondával az nem baj...
Azt nem értem akkor miért vett Truble-t, ha műkdtt az SV is.
Csak ez a baj, ha véleményt kérsz jn a sok Motul béren vagy a petch hiányos bútorosok. Szóval nem igazán tudod felmérni, próbálni kell.
Huha de okos egy haziallat vagy te.
Moly, Fuchs, Motrex, Elf, Eneos. Eneos lett végül, féltem tőle, de eddig jó, a kocsiban pedig évekóta ezt használom.
Telefont már kitárgyaltuk
Aha,az abcd olaj nagyon fasza volt,de kiprobalom zfx olajat,hat az szar,ezert mit szoltok ha most spf olajat tolto. bele milesz?
Agyfasz........b+ tedd bele az abc-t ami halal fasza volt 2 vel elotte eszleny.
Fingom sincs igazából de amennyit én megyek egy szezonban amíg megfelelő és nem gebasz addig ezt veszem itt ebben a bótban szűrővel lánckenővel.
De, a lábad változott! Csak a Motul!
Elf, mol stb 2000/liter alatt van és tudja a minősítést de nem merem megrendelni
Igen, ilyen volt az enyém is. Elejétől a végéig. Most meg lyukakat váltok állandóan, pedig nem hinném hogy a lábam változott.
Liquimolyval előtte a 15ezer km alatt nem váltottam 10lyukat összesen.
Jelenleg a meleg aktivista clam rendkivul aktiv,kerem vigyazzanak.
Jelenleg a meleg aktivista clam rendkivul aktiv,kerem vigyazzanak.
Az nem lehet, hazudsz! Szerinte én írok mindenhova.
Pedig a gyári olaja, én is gondolkodtam rajta, de én sem akartam netről.
Na meg erről....Igazi troll ez a petch