Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okos vagy már megint, csak úgy fosod a bölcseleteket... menj inkább a cikkekhez és nyomasd ott, úgyis a hsz-ek fele a tied.
Nem volt még benne, Közvetlen kontaktal nem tudom megvenni, nem akarok netről rendelni, ktm-éknél meg 5-6000ezer a literje
Erről beszélek, mikrokapcsoló...
Mer ez a tulragott faszsag az tuti jo.jajj motul szar kiprobalom az xyz de az is szar ti mit vesztek,legyen repsol, kovetkezo cssvo adszongya nevegyed mer az nagyobbszar mint a motul.
Brrrr egy komplett olajlabor veszett el bennetek.Mint mindent ezt IS ........

Amugy elf oszf csa.Nem azert mert tudom a tutit,hanem mert csak es kesz.
https://www.olajcentrum.hu/ én itt veszek olajat motult és 7500km futással olyan a váltó mint a mikrókapcsoló pontos és csendben klattyan. Pedig putri olasz.
Motrex?
Hagyjad mindenkibe belekt, főleg mióta nincs az utcán senki éjelente.
Megyek 150-nel keréken, húzom a 4.et és lyuk, csatt le az eleje... szerencsém hogy a váltó nem akadt össze. 3000km van benne, tavasszal le is cserélem, drága olaj, drága szűrő
Olajtéma... inkább floodold tovább a ktm cikket a hülyeségeddel!
Ugyan ezt érzem én is a Motulnál. Ezért pártoltam el, pedig jó sok évig használtam.
Kétszer adtam esélyt az 5100-nak, de fos, pedig biztos helyekről vettem. A 7100-et kiakartam próbálni, de arról is olvastam rosszat, a 300v pedig utcára felesleges. Szerintem a Mol sem lehet szar, legfeljebb elmész veele 300 ezret és cseréled, mint én a Motult. Az a baj a motorosok nagyon Motul buzik, mintha más olaj nem lenne, ha pedig elégedetlen vagy vele akkor védi, mintha a sajátja lenne.
Olajtema.
Hát baszki, ez a motul szerintem évek alatt egyre szarabb lett. Ennyi lyukat még soha sem váltottam mint a motullal...
Mol dynamic power synt 10-50? Valakinek ?
Jó tapasztalatokat olvastam róla! A motyul 5100-túl és a xadotól tuti jobb!
Abban bízok hogy japán meg hátha ezt nem hamisítják. Ha beválik megmaradok ennél.
Ez jó!
Olyan*
Nem nem, csak a Xadot futatja főleg. Mellette a Mannolt. Na az oljan olcsó hogy azt ki se merem próbálni. Leget jó csak nem merem. A xadó nem jött be. Kurva jo a marketingje csak felét nem tudja mint amit hírdet magáról.
Most vegigprobalod az osszes tasi fele premium olajat?
Nah ezt is kipróbálom.
Hajrá!
Én apósom saját készítésű, ámde rendkívüli őszinteséggel felvértezett Thárnoki kapaszkodós fehírborával koccantok veled Egész-ségünkre