Mer ez a tulragott faszsag az tuti jo.jajj motul szar kiprobalom az xyz de az is szar ti mit vesztek,legyen repsol, kovetkezo cssvo adszongya nevegyed mer az nagyobbszar mint a motul.
Brrrr egy komplett olajlabor veszett el bennetek.Mint mindent ezt IS ........
Amugy elf oszf csa.Nem azert mert tudom a tutit,hanem mert csak es kesz.
https://www.olajcentrum.hu/ én itt veszek olajat motult és 7500km futással olyan a váltó mint a mikrókapcsoló pontos és csendben klattyan. Pedig putri olasz.
Megyek 150-nel keréken, húzom a 4.et és lyuk, csatt le az eleje... szerencsém hogy a váltó nem akadt össze. 3000km van benne, tavasszal le is cserélem, drága olaj, drága szűrő
Kétszer adtam esélyt az 5100-nak, de fos, pedig biztos helyekről vettem. A 7100-et kiakartam próbálni, de arról is olvastam rosszat, a 300v pedig utcára felesleges. Szerintem a Mol sem lehet szar, legfeljebb elmész veele 300 ezret és cseréled, mint én a Motult. Az a baj a motorosok nagyon Motul buzik, mintha más olaj nem lenne, ha pedig elégedetlen vagy vele akkor védi, mintha a sajátja lenne.
Hát baszki, ez a motul szerintem évek alatt egyre szarabb lett. Ennyi lyukat még soha sem váltottam mint a motullal...
Mol dynamic power synt 10-50? Valakinek ?
Nem nem, csak a Xadot futatja főleg. Mellette a Mannolt. Na az oljan olcsó hogy azt ki se merem próbálni. Leget jó csak nem merem. A xadó nem jött be. Kurva jo a marketingje csak felét nem tudja mint amit hírdet magáról.
Brrrr egy komplett olajlabor veszett el bennetek.Mint mindent ezt IS ........
Amugy elf oszf csa.Nem azert mert tudom a tutit,hanem mert csak es kesz.
Mol dynamic power synt 10-50? Valakinek ?