Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilván hülyeség
Ezért kell magasnyomásúval jól átmosni!
Hagyd, a BMW tökéletes, annál direkt előny az olajfogyás, a többi meg kopik...állítólag
A kenes igy is tokeletes,mivel a vilag legjobb motorja az enyem.
Miért kell ősszel bele a friss olaj ? Ha leengedem az olajat akkor is decik maradak a használtbol belőle illetve elindítom olajcsere után, tehát a friss olaj máris nem friss

Savasodik meg hasonlók, mutasson nekem valaki olyat hogy egy alkatrészt a motorban károsított a savas olaj.
Ez a visszahígul benzinnel nekem kicsit hihetetlen. Honnan tudja a benzin hogy mennyi kell bele ?! Mert ugye vannak olyan motorok mint pl a honda cb600 amiknek a nívóján nem látsz olajfogyasztást. Honnan tudja a benzin hogy mennyit kell higítson rajta hogy mimdig uyanott legyen a szint? Na meg a benzinegy illékony cucc, a 80-90fokos olajból miért nem párolog el ?
Durva, hogy ezzel a szóval játszol, amikor a közeledben történtek esetek.
Mi van fantom?! Már azzal lebuksz, hogy csak burkoltan írsz nekem! Kőbányán is bizonyítottad, hogy nincs vér a töködben, csak alvó emberehez mersz odamenni, mert bizonytalan vagy kb. mint a hiteled a motoron.
Bizonyított tény,az LFP be is szopni jar.Elvezi.

Es ugye Aprilatol kymcon at a xinglongig mindenhol......
Talán mert én nem lehetek!
Aztnem ertem miert nem vallalja fel magat Cham hogy ö a kőbányai szopófantom?
Tartalomra nincs igény! Ez teleszarás, bezzeg amikor valaki minden topikba beír versenyzőt keresni az nem az.
Azt nem értem miért nem vállalja fel magát Zoli32, hogy ő Clam
Kósának volt egy értelmes hozzászólása itt, fel kell írni!
Ne tetezd
Sokaknak lehet pont ez fáj!
hogyismondja a homokos aktivista..........megvan..........tisztelet........irigyseg.
Nekem szar cuccaim vannak, szar autóim, szar motorjaim, és valahogy nálam minden makulatlanul működik
Mondom én.... olyan jó, hogy ilyen nagy tudású emberekkel tarsaloghatok itt a fórumon, akik mindig tudjak a tutit
Má van ilyen is a bokSZERbe fontos hogy az új olajat ősszel öntsétek a blokkba ha télen szundit a motor,és ne inditgassátok
Mindegyiknel fogy, legfeljebb visszahigul egy kis benzinnel.... ha nem fogyna, tisztára húzna a gyűrű, akkor meg kopás lenne... a BMW- nel fogy a vékony racing olaj, de hagy fogyjon, a kenes legyen fasza, az meg rendben van...
Csak a vilag legfontosabb donteseiben,apple vs android,bmw vs. jappan,........a tobbit haggyuk,azisteves.
Spec nekem castrol power 1 az ajanlas,ceg elf-et rak bele.Nem fogy,nincs luk.Nincs gond. Elso,jon a masodik.Meg lesz egy 3.Utan.....kii tudja,talan elf talan nemelf.