Miért kell ősszel bele a friss olaj ? Ha leengedem az olajat akkor is decik maradak a használtbol belőle illetve elindítom olajcsere után, tehát a friss olaj máris nem friss
Savasodik meg hasonlók, mutasson nekem valaki olyat hogy egy alkatrészt a motorban károsított a savas olaj.
Ez a visszahígul benzinnel nekem kicsit hihetetlen. Honnan tudja a benzin hogy mennyi kell bele ?! Mert ugye vannak olyan motorok mint pl a honda cb600 amiknek a nívóján nem látsz olajfogyasztást. Honnan tudja a benzin hogy mennyit kell higítson rajta hogy mimdig uyanott legyen a szint? Na meg a benzinegy illékony cucc, a 80-90fokos olajból miért nem párolog el ?
Mi van fantom?! Már azzal lebuksz, hogy csak burkoltan írsz nekem! Kőbányán is bizonyítottad, hogy nincs vér a töködben, csak alvó emberehez mersz odamenni, mert bizonytalan vagy kb. mint a hiteled a motoron.
Mindegyiknel fogy, legfeljebb visszahigul egy kis benzinnel.... ha nem fogyna, tisztára húzna a gyűrű, akkor meg kopás lenne... a BMW- nel fogy a vékony racing olaj, de hagy fogyjon, a kenes legyen fasza, az meg rendben van...
Spec nekem castrol power 1 az ajanlas,ceg elf-et rak bele.Nem fogy,nincs luk.Nincs gond. Elso,jon a masodik.Meg lesz egy 3.Utan.....kii tudja,talan elf talan nemelf.
Savasodik meg hasonlók, mutasson nekem valaki olyat hogy egy alkatrészt a motorban károsított a savas olaj.
Es ugye Aprilatol kymcon at a xinglongig mindenhol......