nekem nem baj, ha más androidot használ, csak én nem fogok, amíg nem lesz egy biztonságos, zárt, stabil rendszerük... ha ezt megcsinálják, majd váltok, addig nem. lehet eljön ez az idő is, nem ragaszkodom az apple-hez márkaszinten...
avval a pőre androiddal mi a baj?
a kinézettet meg tudod változtani egy új launcher-el, amit egyszer kell kikeresni és bármelyik készüléked kezelőfelülete utána ugyanúgy néz majd ki
A Xiaomi Redmi 4X-et - ilyet vettem januárban. A következő talán éppen az általam linkelt Mi8 lesz (bár egyelőre semmilyen késztetést nem érzek rá hogy leváltsam a mostanit, mert nekem tökéletesen megfelel, hibátlanul dolgozik 10 hónapja. A flipes tok miatt ráadásul "szűz", tökéletesen karcmentes.
a linux és az ios is unix alapokon fekszik, de a linux nem alapja az ios-nek. az ios teljesen más kernelt és filersz-t használ... inkább két külön ágnak tekinthető...
Tévedés, én Windows telefont használtam a kezdetektől egész idén január elejéig - ekkor sajnos muszáj volt váltanom. A brutális ár/érték arányon kívül (fém házas, 4000mAh brutál akksis, ujjlenyomat olvasós teló 42 ezer forintért) a MIUI rendszer tette számomra vonzóvá. A Stock android számomra idegen és undorító megjelenésű. Erre a filléres kacatra már két (!) főverzió váltás jött ki ingyen, és ebben a hónapban jön a MIUI 10 is.
Amúgy meg igen, minden drága telefon Apple akar lenni (mert azt veszik/vennék az userek, ki ilyen, ki olyan okból), cserébe hasonló (vagy jobb) tudást féláron adnak. (Nem a Samsungra gondolok...)
"Kicsit persze minden kínai gyártó Apple akar lenni, aki ellátogat a márkaboltba, érezni fogja az utánérzést, nem meglepő, hogy a doboz is erősen épít az almás jegyekre kívül és belül egyaránt. "
tehát akinek kínai telója van, igazából apple után vágyik... ennyi... most lebuktatok
Ennyi idosen mar nehezen valtoztatok,szoval marad a gagyi sziamiau es az ebay.
Igy se koltottem telefonra eletemben annyit mint egy 7s re.
Bar sisakra se volt tervben 60e nel tobb,oszt itt tartok.
nem. csak más a logikája.... amúgy meg az egész grafikus felületet Jobsnak lehet köszönni... úgyhogy senki se panaszkodjon, hogy nem parancssorból kell nyomkodnia az ms-t sem
amúgy nem érte minek neki egy ilyen bazi drága kütyü, mert ugye ezekkel csajozni kell, fesztiválokon 10x gyorsabban leszopnak a kissunák ha tepsi ájfón van a kezedben
de nem jár ilyen helyekre csak a gépet nyomkodja
szóval elég lenne neki egy hoki sziamiau is..... azt legalább 2-3 napi bevételből meg tudná venni nem kellene rátolni fél havi pénzét feleslegesen mint a p20ra
ez az ios sokkal bonyolultabb mint a natúr linux, mert ugye ez is egy linux verzió..
az összes faszságát négyzetre emelték ami létezik a linux verziókban
édes testvérek, csak az ios többet költ reklámra
a kinézettet meg tudod változtani egy új launcher-el, amit egyszer kell kikeresni és bármelyik készüléked kezelőfelülete utána ugyanúgy néz majd ki
Amúgy meg igen, minden drága telefon Apple akar lenni (mert azt veszik/vennék az userek, ki ilyen, ki olyan okból), cserébe hasonló (vagy jobb) tudást féláron adnak. (Nem a Samsungra gondolok...)
tehát akinek kínai telója van, igazából apple után vágyik... ennyi... most lebuktatok
Igy se koltottem telefonra eletemben annyit mint egy 7s re.
Bar sisakra se volt tervben 60e nel tobb,oszt itt tartok.
https://mobilarena.hu/teszt/xi...
de nem jár ilyen helyekre csak a gépet nyomkodja
szóval elég lenne neki egy hoki sziamiau is..... azt legalább 2-3 napi bevételből meg tudná venni nem kellene rátolni fél havi pénzét feleslegesen mint a p20ra
az összes faszságát négyzetre emelték ami létezik a linux verziókban
http://youtu.be/pKnNSd5e32Q