Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra járok kipróbálom.
Dehogynem.
de ő nem csaj
Itt főzik. Több éve ritkán egy gombócot ettem mert...... Itt tegnap is 5 óriás gombócot nyaltam el Próbáld ki nem fogsz csalódni
Paradicsom paprika a kertből november 4
Ha jó a fekete-sárga K5 kissé romos állapotban, akkor a Clam-ot megdumálhatod....
...itt nem találsz.....
MAMI kupához keresek csajokat!
Mikor betérek egy általam addig nem ismert fagyizóba és nem bírom szemrevételezéssel megállapítani, hogy albán vagy sem akkor megkérdezem, hogy főzött-e a fagyi naccsád? Ha igazat mond éf főzött akkor megdícsérem ha hazudik és rájövök, hogy csak egy jobbfélének tűnő albán (és mindig rájövök mivel az adalékanyagokra allergiás vagyok és fulladni kezdek azonnal) akkor visszalépek és hangos nemtetszéssel a kukába vágom mint legutóbb monoron a nagy és híres fagyizóban.
Nagyon finom ajánlom...
Ott még nem ettem fagyit, ha főzött és nem a hulladék albán jellegű mint a legtöbb helyen akkor megkóstolnám.
Lovasberény.
Ez merre van?
Pedig eccerű, elvárják, hogy aki faházat épít az vállaljon felelősséget tűz és kártevő védelem miatt az összes folyamatra, igen még a víz-gáz és minden másra is amit persze csak a favor tud megoldani, az összes önkorinál így volt ahol jártunk engedélyeztetés miatt, ezért volt, hogy ha találtunk is nekünk szimpi kivitelezőt az sem vállalta ha más településre kellett volna menni mint oda ahol ő volt a favor és olyan aki meg sehol sem volt senki az vagy nevetett vagy elvállalta volna ugyan, de maga is mondta, hogy veszett fejsze.
Tényleg jó itt nyalni.
Hát aki ma volt őt megharapdáltam vón itt-ott ahogy nézett igen csak benne is lett volna node 5 gombóc oszt gohom
Persze mert nem mindenhol korruptak.
Nálunk is csak a helyi építész tervét fogadták el, a szomszéd kerületét már nem.
Persze ez nem volt így kimondva.
A fát még értem, de gépészethez mi köze? Azt a vízmű, gázmű, elmű veszi át mielőtt ráköt.
a kiszolgáló hölgyeknek melyik részébe kóstoltál bele?
Legfinomabb és a kiszolgáló hölgyek is
Értem, de felénk többnyire az olcsósága miatt csinátatták többnyire. Az már ajándék volt, hogy pár hónap alatt beköltözhető lett. Alapjábanvéve csak a kömüveseket kerülték ki, mert burkoló, festő, gépész, villany kellett. Az más tészta, hogy sok ugy késült el, hogy tényleg az ácsok csináltak meg mindent- ugyahogy, ki mit látott már alapon.
Meg a gyorsaság és az, hogy nem kellett más mint egy ács brigád.
Érdekes. Felénk ennyire nem határolják be.
Ez ma nagyon tetszett, a napfényes száraz uton padka helyett vöröses avartakaró a hegyekben, kilométereken át.
A fánál kérik a gombamentesítésről a papírokat, minden folyamatról a különböző gépészeti (villany, fűtés, víz-gáz, csatorna stb.) megfelelősségről mindenféle igazolást amit persze elvileg bárki kiállíthat, de hogy, hogy nem az önkorik csak a favorizált által kibocsájtottakat fogadja el, 2 éve mikor a házat vettük inkább megint építtettünk volna egy könnyűszerkezetest, de ezekbe ütköztünk 6-7 településen ahol telket néztünk.