Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyiknek 30 a másiknak szintén 15 éves szarja van és fikázzák a MOTORT!
vissza a jövöbe
Ez egy ritka gagyi váz!
Szerencsétlenek viccelődtök a 15 éves technikával, de amin te és a fantom haverod ül az sem modernebb, csak kivan csicsázva elektronikával.
Vagy büdösbogárnak, amelyik hanyattesett
Az FN csinálta elsőnek nagy szériában, de lehet más a sufniban rakott már elébb össze!

Nem tudom a KTM múltját, igazából nem is nagyon van neki, tehát nyilván lopkodtak, ami nem baj, de akkor legalább jobbat csinálnának!
Sot ha levagjuk kezed-labad es beletuzzuk a hatadba pint kikopott sündisznonak nezel ki.
Ha az also merevitest levagjuk es felhegesszuk hatra akkor ez is ugyanolyan.
Csufos világ jön. Hamarosn csak k5ezer klónokat lehet kapni. Minden gyár azon küzd hogy egy 15éves technikát másoljon és alig tudják ellopni. Szóljon má nekik valaki, hogy menjenek be egy bontóba bár édeti példányt már nemigen találnak, mert törik mint a ropit.
Aha

Tehát ez másolás. Értem én.

Ki csinálta az első sor4 blokkot ? Valszeg arról másolták a k51000-et.

Jó, más. Motogp-n kívül mit másolt a ktm ?

Gondolom a krosszokat is, meg az endurokat is.
Mondjuk ettol meg lemerve hasonlo geometriat kapunk,de latszik hogy mindent loptak a k5 rol.
Az alsó merevítést ha leveszed ugyanaz a kettő! Szóval magad szopattad be fantom, persze nálad nem ez szokott a cél lenni!
Igen és nagyjából ennyi is a különbség! Maguk a KTM-esek mondják, hogy szeretnék lenyomni a Hondát és másolnak róluk.
Persze,most hogy igy nezem hunyorogva ez a ket vsz kikopott iker.
Most írtam le! Aerodinamika, blokkot is másolnák, csak nem sikerül!
Az egyiknek alu váza van a másiknak meg térhálós acél
Te mi idióta vagy! Nézd már meg a vázakat, nagyon eltérőek! A CBR és a GSX-R váza két külön világ! A Panigalénak pedig nincs is!
Na a ktm mit lopott a hondától ?
Tegyed egymás mellé Mákos és a KTM GP motorját! Szerintem nem nagyon kell magyarázni!
Így van! Plusz a súly/lóerő arány!
Okoska! Nem egy az egyben loptál le! Azt most csinálják és a Bajajtól lopják a dizájnt!
Mint a kisgyerek aki lat egy piros 18-as hondat,apu miez kerdi a gender ipestol.
-fiam ez egy sargafekete k5 1000.
Főleg a váz!
Elárulom neked, hogy a S1000rr is egy évtizedes, szóval.. Magyarázzam meg neked még?!
Az oszes mai sportmotor hasonlit egymasra geometriara,ez a fejlodes,azonos feladatra ugyanaz a fizika altal alatamasztott megoldasok felelnek meg.
Nrm veletlen neznek ki tokugyanugy a sportmotorok ha leszedjuk a burkolatot.Legalabbis a fo meretek,villaszog,lengokar stb,persze milimeterek vannak meg a kinezet de nem sok,ember kell hogy feluljon ra es vezesse es a legcrlszerubb ergonomia kell.
Es a szamitogepes tervezes is legtobbszor ugyanazt hozza ki legjobbnak.
A feluletes szemlelonek ezek mar elegek hogy belelassa a koppintast.