Mondjuk nálunk sem látja a 3 közül egyik sem ( 1db 5 és 2db 7-es van) vagy csak néha a hálózatot ( sima t-comos holmi) míg a hülyevejek meg a régebbiek igen.
Mobil háló halt be
Ami vicc még ebben hogy nincs egy óra beszélgetési idő abban a kütyüben
Csak ilyen villantós májrer készüléknek lett vásárolva nem használni
Otthon ül egész nap a gép előtt semmire sem használja
Ez a mekkbukk ki se került a szatyorból hetek óta
Mivel ingyen kapta nincs számla hozzá így meg nem lehet jó áron eladni.
Ha lenne számla már rég nem lenne a házban
De ha valakit érdekel 250ert eladó
Csak a nem eredeti kábelnel írja ki nekem,, de engem nem zavar.... úgyis úgy szoktam rádugni a toltore. Minden opon van bug, majd javítják, ami esetleg felbukkan.... ugye az androidrol nem is beszélek, az önmagában egy bug
Az 5s az még mindig jó az akku kicsit gyenge de reggeltől délutánig még elmegy
Ez a 7+ meg egyszerűen eldobta a hálózatot aztán bármit csinál az ember nincs hálózat
Ez azért nem felhasználói hiba....
Épp Viberen írt aztán egyszer csak nincs kapcsolat
Komolyra fordítva,most az OS 12 vagy mi oprendszerben vannak bugok.
És tény hogy ha valaki kiadja azt a rakat pénzt a cuccé ne legyen az hogy fel kell nyitni a képernyőzárat ha rádugom tölteni,mer ezt a teszkós 10 rugós is tudja.
az apple alapból 1 év garót ad, de én mindre megvettem a kiterjesztett garót 3 évre... még a high end macbook pro-ra is gombokba került biztosítással együtt. ha leejtem kapok egy újat csak nehogy megtörténjen véletlenül...
nektek minden apple termék szar, fos, tönkremegy... sztem itt nem a termékben van a hiba érdekes, nálam minden frankón működik, még a 7 éves 5S is
sztem se vegyetek többet
A nap fénypontja
Megdöglött a hipi-szupi csoda ájfón szűk másfél évesen.... Pedig átlagosan kb havi 2x mozdult ki a házból
És amíg a gagyi xiaomi és társaira 2 év gari van erre a fos ájfónra csak egy....
Mondtam is a gyerekek amíg itt laksz addig ilyen fosom almás szart ide nem hozol többet mert széjjel téplek
Szóval kb olyan áron lehet eladni mint amit a cigó gyerek kilop a kocsiból
Ami vicc még ebben hogy nincs egy óra beszélgetési idő abban a kütyüben
Csak ilyen villantós májrer készüléknek lett vásárolva nem használni
Otthon ül egész nap a gép előtt semmire sem használja
Mivel ingyen kapta nincs számla hozzá így meg nem lehet jó áron eladni.
Ha lenne számla már rég nem lenne a házban
De ha valakit érdekel 250ert eladó
Ez a 7+ meg egyszerűen eldobta a hálózatot aztán bármit csinál az ember nincs hálózat
Ez azért nem felhasználói hiba....
Épp Viberen írt aztán egyszer csak nincs kapcsolat
És tény hogy ha valaki kiadja azt a rakat pénzt a cuccé ne legyen az hogy fel kell nyitni a képernyőzárat ha rádugom tölteni,mer ezt a teszkós 10 rugós is tudja.
sztem se vegyetek többet
Megdöglött a hipi-szupi csoda ájfón szűk másfél évesen.... Pedig átlagosan kb havi 2x mozdult ki a házból
És amíg a gagyi xiaomi és társaira 2 év gari van erre a fos ájfónra csak egy....
Mondtam is a gyerekek amíg itt laksz addig ilyen fosom almás szart ide nem hozol többet mert széjjel téplek