sírok a röhögéstől.... mindig feldobják a napomat.... hogy egy ügyvéd ismerősömet idézzem: " nem az a baj, hogy kimondja... másodpercekig hisz is benne..."
Azért használ, mert ez volt a piaci rés, amit okosan láttak meg. Plusz sor4-hez kevesek. A második része hülyeség, akkor az összes motor olyan lenne. Ehhez értenek, erre van pénz.
Az egyik egy szűk a másik meg nyitott v2. A ktm azért használ térhálós vázat mert biztosak benne hogy jó, kevésbé merev mint az alu ezért jobb visszajelzéseket ad.
Ja és mindegyik gyártó lop ezt azt! Épp ezért vicces, amikor a nagy prémium BMW-sek vagy Aprisok elkezdik játszani az eszüket, hogy ők találták fel a spanyolviaszt.
Nem tudom az eredményeket, csak azt, hogy ők veszik csak igazán komolyan a cross és az enduro szakágakat.
A sportmotoros próbálkozásaik kicsi szinten bejöttek, de nagyban nem hiszem, hogy tartós sikereket fognak elérni.
Utcaiban a térhálós V2 utánzás engem emlékeztet egy gyártóra.
Háát szerintem az a pár vb cím amit ktm-mel szereztek, nem veletlen... van a gp-n kivul mas motorsport is.
Na meg az utcai motorjaik, ott nem tudsz semmit mondani amit loptak.
A sportmotoros próbálkozásaik kicsi szinten bejöttek, de nagyban nem hiszem, hogy tartós sikereket fognak elérni.
Utcaiban a térhálós V2 utánzás engem emlékeztet egy gyártóra.
Na meg az utcai motorjaik, ott nem tudsz semmit mondani amit loptak.
http://www.roadracingworld.com...