Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már cseréltem a babsziban is!
jaj, korán van még és még fagyállót is cserélni akarom a robeszben
" igazából nem is nagyon van neki,"
Szinte mindent ott hirdetnek mert mindig az van odaírva Érd:
a druszámtól majd az kérdezem meg, hogy könnyűszerkezetest érdemes venni, mert Érden sok ilyen házat hirdetnek
Majd a druszád megmongyaje.
valami bennfentes árulja már el, mikor is fog bedőlni az ingatlanpiac? kéne venni valami kecót
Tucc éni! Jó utat nem ám valami retTENETeset...
akkor ezért vásárolják fel a kínaiak a használt petpalackokat
Teny hogy k5 hoz olcsobb a fosadek masodkezboli lepukkant idomkeszlet tucatszamra ha a benzsafasz tulajok nem tudjak bevenni a kanyart.
sírok a röhögéstől.... mindig feldobják a napomat.... hogy egy ügyvéd ismerősömet idézzem: " nem az a baj, hogy kimondja... másodpercekig hisz is benne..."
mennyit kibír egy alsógatya nálad élményekben gazdag motorozást
Szép napot!
Azt ugye tudod hogy ez a hozzászólásod minden szava hülyeség ?
Boldog békés napot kivánok minden motortipust preferáló motoros testvéremnek Ma elindulok a csodálatos 23 éves bokSZERemmel egy csodálatos kalandra
Pedig pótolhatatlan
Pedig pótolhatatlan
kimaradtam egy napból, de már látom, hogy nem is baj... ennyi hülyeséget már régen olvastam...
Azért használ, mert ez volt a piaci rés, amit okosan láttak meg. Plusz sor4-hez kevesek. A második része hülyeség, akkor az összes motor olyan lenne. Ehhez értenek, erre van pénz.
Az egyik egy szűk a másik meg nyitott v2. A ktm azért használ térhálós vázat mert biztosak benne hogy jó, kevésbé merev mint az alu ezért jobb visszajelzéseket ad.
Ja és mindegyik gyártó lop ezt azt! Épp ezért vicces, amikor a nagy prémium BMW-sek vagy Aprisok elkezdik játszani az eszüket, hogy ők találták fel a spanyolviaszt.
Nem tudom az eredményeket, csak azt, hogy ők veszik csak igazán komolyan a cross és az enduro szakágakat.
A sportmotoros próbálkozásaik kicsi szinten bejöttek, de nagyban nem hiszem, hogy tartós sikereket fognak elérni.
Utcaiban a térhálós V2 utánzás engem emlékeztet egy gyártóra.
Háát szerintem az a pár vb cím amit ktm-mel szereztek, nem veletlen... van a gp-n kivul mas motorsport is.
Na meg az utcai motorjaik, ott nem tudsz semmit mondani amit loptak.
Mondjuk tenyleg csak a k5 nek volt vaz toresre visszahivasa.Pont azt kell masolni.
http://www.roadracingworld.com...