Ennyi.
Nagyanyám háza mind elavult lepukkant szar, de senkinek nincs szíve bedozerolni, mert milyen jó téglaház.
Könnyű szerkezetes kiszolgál egy generációt, azt lehet építeni újra olyat ami épp tetszik.
Venni viszont nem vennék, pont mer zsákbamacska, és sok a kókány magyarországon....párat néztem amikor kerestem házat, de még én laikusként is láttam mit basztak el mindegyiken.
Én a könnyüszerkezetest nagyon zsákbamacskának tartom. Jó pár évet lehuztam épitöiparban, láttam épülni sok házat. És sokat el is basztak, de kivülröl nem látszik. Aztán jópárst el is adtak azota, az uj tulajnak sok fogalma nincs mit is vett.
Viszont kezelhetöbb és többnyire olcsóbb a következő lakónak átalakitani igényei szerint egy az elképzeléseihez közelitö házat mint épiteni egy ujat. Sokszor épiteni se tudna, ha egy adott régióban akar lakni, mert nincs telek.
nem mondom hogy nem érthető, csak kidobunk az ablakon egy csomó pénzt azért hogy egy tartós dolgot csináljunk teljesen feleslegesen
főleg vidéken ahol nem sok ára van a házaknak
Egyrészt a tulaj által épitettnem minden esetben jobb, hisz hozzánemértés, igénytelenség, jóvanazúgy, pénztelenség okán elég sok épület hibás hol jobban jol kevésbé, de utólag korrigálni a hibákat vagy lehetetlen vagy költséges. Másrésut attól hogy jóskapista nem épithet magának attol beleszólhat, sőt, ő határozza meg miből milyet, mennxit, hol spóroljanak vagy épp ne spóroljanak. Aztán ezt kontrollálva lehet a tervezettöl is jobbat csinálni
Több kollégám megtette ezt és eddig sikeresek vele pedig vidék, kijön a törlesztő és ha nem lesz valami nagy gebasz akkor bőven lesz bérlő is ahogy eddig is. Mondjuk célszerű az új lakást nem saját névre venni, hogy ha mégis lesz gebasz és bukik az eredeti lakás akkor ne bukjon ez is vele együtt.
a terv az, hogy a jelenlegi kecóra veszek fel szabad felhasználású hitelt, olyan törlesztővel ami kijön ha kiadom albiba. és abból vennék egy másikat, amit meg tudnék csinálni faszányosra magamnak, és van udvar ahova meghívhatlak Titeket sütögetni 20M 20 évre járhatónak tűnik + amit addig össze tudok szedni. aztán 20 év múlva meg vagy a gyerkőcé lesz a lakás, vagy az lesz a nyugdíjbiztosításom
Nagyanyám háza mind elavult lepukkant szar, de senkinek nincs szíve bedozerolni, mert milyen jó téglaház.
Könnyű szerkezetes kiszolgál egy generációt, azt lehet építeni újra olyat ami épp tetszik.
Venni viszont nem vennék, pont mer zsákbamacska, és sok a kókány magyarországon....párat néztem amikor kerestem házat, de még én laikusként is láttam mit basztak el mindegyiken.
főleg vidéken ahol nem sok ára van a házaknak