nekem már többször esett le, de miután van rajta minőségi tok és üvegfólia, még sosem lett baja... pedig volt olyan, hogy esés közben elrúgtam véletlenül vagy 5-6 m-re betonon, úgy csattant
Ájfón buzik! Kellene egy kis segítség
Előkerestük ezt a mekkbukk gépet
A gyári usb kábelen miért nem látja a mekkbukk a telefont?
Mert azt megszoktuk hogy a pc-t szoptatja az almás cég, de saját termékei sem kompatibilisek egymással?
Azé a 35000/db leesés ára az még mindig qurvasok ha azt nézzük hogy a szar sziamiaut 5000-ből renöválom csittifittivé.
De hát a menőségnek ára van.
Pl rengeteg ujjhosszabbító műtét.
a biztonságtechnikai részre írtam... ha elejtem akkor is kapok másikat, csak 10% önrészt kell lecsengetni, ha javíthatatlan.. ha javítható akkor kifizetik a javítást, úgyhogy arra kell figyelnem, kellő magasságból essen le
több mint egy collal nagyobb... nem kényelmes egykezes használatra, pedig nagy kezem van... már az 5" is nagy... meg nem vagyok én lány, hogy magammal hordjak egy ekkora sminktükröt de majd 2-3 év múlva meglátom, hogy mi lesz a piacon, lehet nem lesz más választásom...
nem ismerem az xs-t... és nem is fogom sztem. nekem az már nagy, nem kell tepsi teló, úgyhogy egyelőre marad ez, azután meglátom. 2 éve használom, még 2-3 van neki előírva, azután elajándékozom a családban és akkor majd meglátom, hátha ezek a nagy, buzis 5"+ telók eltűnnek. ez a 4,7" pont ideális a nagy kezemnek is, ennél nagyobb már nem kényelmes...
ez a lopásra vagy elvesztésre vonatkozik nyilván.... csak 6 számjegyű kód nyitja, úgyhogy az ujjaimmal nem sokra mennek, bár ez akkor már nem vigasztalna
Mert ugye a 200+ ezres telefonok mellé még azt is kellene venni
Most nézegeti talán a p20 pro lesz az utód
Előkerestük ezt a mekkbukk gépet
A gyári usb kábelen miért nem látja a mekkbukk a telefont?
Mert azt megszoktuk hogy a pc-t szoptatja az almás cég, de saját termékei sem kompatibilisek egymással?
De hát a menőségnek ára van.
Pl rengeteg ujjhosszabbító műtét.