Te most komolyan úgy gondolod hogy az általad belinkelt két videó közül bármelyik valós hiba és mitöbb a bmw ezek miatt szar ?! Mert ha Te ezt így gondolod, baromi nagy baj van veled!
Hány olyan videót keressek amin a japánoknak lóg a középállvány vagy oldaltámasz?! Sőt keresni sem kell, egy parkolóban ahol sok a motor, nézd végig a kuplungjarokat, fityeg a japánoké.
Oldaltámasz?! Suzuki sv, honda hornet, yamaha tdm mind a három sajátom volt és mind lógott. A ktm-en viszont nem.
Beállítha a faszi a kardánt, ez baj ?! Van aban az R-ben már százezer km, ennyi idő alatt cserélsz a kawávan 3szett láncot meg 2garnitura kerekcsapagyat.
Ezek a problémák? Most komolyan ezek miatt szar a bmw?!
Jah. Mer rögtön ajánlottam volna egy gyertyacserét. Én adom a motort is meg a gyetyákat is. Szerszám lehet hozott is - kalapács kizárva, kalandorok kerüljenek
a képen látható kárt az irányítóval fizettetném meg ! kanáry is járt így angliában, miután a megrendelő is a fejét fogta a 2 raklapos árú 24 T kiszállítására, csak rá tudták venni az irányítót hogy nézze meg a googl-én hogy hová is akar beküldeni 24 T felesleget ! a képek megtekintése után tényleg vissza hívta az irányító : tényleg nem fér be 24 T !
Érdekel valakit egy WayteQ 985 bt?
Havernak nem jött be
Kicsit karcos de ha működik akkor nem látszik
3 féle térképpel
Doboz, tartó töltő minden megvan
Elméletileg garancia is van de nem találja a számlát, szóval így szerintem nincs
Az ára 12 ezer alku nélkül
Hány olyan videót keressek amin a japánoknak lóg a középállvány vagy oldaltámasz?! Sőt keresni sem kell, egy parkolóban ahol sok a motor, nézd végig a kuplungjarokat, fityeg a japánoké.
Oldaltámasz?! Suzuki sv, honda hornet, yamaha tdm mind a három sajátom volt és mind lógott. A ktm-en viszont nem.
Beállítha a faszi a kardánt, ez baj ?! Van aban az R-ben már százezer km, ennyi idő alatt cserélsz a kawávan 3szett láncot meg 2garnitura kerekcsapagyat.
Ezek a problémák? Most komolyan ezek miatt szar a bmw?!
Egyébként én is szeretem.
http://youtu.be/Of5l2Qom6QM
aha, dehogy még a középállvány is problems egy ilyen böszme szekéren
ISO4032 M 6 rozsdamentes A2 hatlapú anya 6,23ft/db
DIN 934 M 6 rozsdamentes A2 hatlapú anya 6,92ft/db
Havernak nem jött be
Kicsit karcos de ha működik akkor nem látszik
3 féle térképpel
Doboz, tartó töltő minden megvan
Elméletileg garancia is van de nem találja a számlát, szóval így szerintem nincs
Az ára 12 ezer alku nélkül