Nekem nem vált be, le is lett takarítva róla. Most a Here van rajta, itt az országon belül elég jól elboldogul, ismeri az új utakat, elkerülőket stb...
Mi sosem indulunk el papír térkép nélkül. Feleségem szerencsére nagyon jól boldogul, így a navi mellett neki is nagyban van beleszólása az útvonalba. Csak navira tényleg nem a legjobb hagyatkozni.
a sygic mindig el akart vinni másfelé az +2 óra meg vagy 50 km+ eltérés volt egy miskolci útnál
az igo egy katasztrófa volt, az kb mknt a bolond szőke nő az kitalált mindig valami hülyeséget, az ingyenes szülinapos meg a feltört fizetős is
egyedül ez a tomtom ami jól visz, azon ki tudom választani merre akarok menni mert amikor a legrövidebb út van kijelzi hol van a hosszabb de gyorsabb szakasz
A papir térkép sokat segit hogy tudj tájékozodni. Én azt gondolom a térkép és a navi egymást kiegészitve a legjobb megoldás. Ha csak a navira hagyatkoznak abbol átbaszás lehet, de hogy elvisz ahivá menni akarsz az szinte biztos
Manapság nem sokan boldogulnának a papír térképpel. Mikor én kezdtem a sofőrködést, nem volt más. Ma már a legsz@rabb telón is van térkép, bár az hogy az milyen, elég kérdéses. Nálunk nyáron két navi ugyan arra az útra 100+km eltéréssel tervezte az utat. Végül a gugli segített.
az igo egy katasztrófa volt, az kb mknt a bolond szőke nő az kitalált mindig valami hülyeséget, az ingyenes szülinapos meg a feltört fizetős is
egyedül ez a tomtom ami jól visz, azon ki tudom választani merre akarok menni mert amikor a legrövidebb út van kijelzi hol van a hosszabb de gyorsabb szakasz
Kene vagy 4-5 deakkor mar hajthatok egy garmint is azarabol.
mondjuk most elég hamar feladtam a dolgot