Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem fater a tablakat tanitotta,mrmorizald az utba esotelepuleseket,nana hogy azota is olyanokat tevedek navival is.
Nekem nem vált be, le is lett takarítva róla. Most a Here van rajta, itt az országon belül elég jól elboldogul, ismeri az új utakat, elkerülőket stb...
Asszem azzal kaphato a wayteq. Nem sok jot halloam még a sygicröl
Nekem a 995-ös Wayteq-en pont a sygic volt. Az tervezett 100-zal több km-t mint a gugli. És hiába adtam meg bármilyen köztes pontot, nem érdekelte.
Mi sosem indulunk el papír térkép nélkül. Feleségem szerencsére nagyon jól boldogul, így a navi mellett neki is nagyban van beleszólása az útvonalba. Csak navira tényleg nem a legjobb hagyatkozni.
a sygic mindig el akart vinni másfelé az +2 óra meg vagy 50 km+ eltérés volt egy miskolci útnál
az igo egy katasztrófa volt, az kb mknt a bolond szőke nő az kitalált mindig valami hülyeséget, az ingyenes szülinapos meg a feltört fizetős is
egyedül ez a tomtom ami jól visz, azon ki tudom választani merre akarok menni mert amikor a legrövidebb út van kijelzi hol van a hosszabb de gyorsabb szakasz
A papir térkép sokat segit hogy tudj tájékozodni. Én azt gondolom a térkép és a navi egymást kiegészitve a legjobb megoldás. Ha csak a navira hagyatkoznak abbol átbaszás lehet, de hogy elvisz ahivá menni akarsz az szinte biztos
Manapság nem sokan boldogulnának a papír térképpel. Mikor én kezdtem a sofőrködést, nem volt más. Ma már a legsz@rabb telón is van térkép, bár az hogy az milyen, elég kérdéses. Nálunk nyáron két navi ugyan arra az útra 100+km eltéréssel tervezte az utat. Végül a gugli segített.
Alpok is kérdésmit fed le. Érdekelne osztrák, német is de lehet benne van ebben is.
Alpok,eszakolasz,horvat-szloven,korzika-szardini,pireneusok.
Meg azért látni kéne,mert vannak átfedések,és pl északolaszbol is kettö van,kérdés mi a különbség
Én is kb 5tel számoltam, de garmin abbol még nem lesz.

Kene vagy 4-5 deakkor mar hajthatok egy garmint is azarabol.
Köszi, nagyon toppon vagy kicsit húzós az ára de érdekel.
Na, ez akár jó is lehet, de pont magyarország nem kéne, viszont jó néhány környező. De lehet próbaképp megnézem ezt.
Akkor eryk meg is oldotta
Az merev és nem is igazán hajlik
Lamináltasd le a térképet és kész.
Huhh ez jó kérdés,de ha találsz forrást engem is érdekelne.
pedig a régire én tettem fel a 8ast
mondjuk most elég hamar feladtam a dolgot
Egy jó kis vízálló papírtérkép lenne a kiraly, az a nem is papír hanem műanyagos ami nem szakad szarrá ha rosszul nyitod ki. Hol tudnék ilyet venni ?
Az nem csoda. Azzal már én se boldogultam olyan szar verziók kerültek anno hozzám
Szép időnk van! A festés is kész!