ezen gyári progi van nem tört
ez a bosszantó majd 30 rugót adott egy tizenezres kütyüre hogy nem kelljen baszakodni a térképpel, elég sokat jár külföldre
monjuk én a garminra esküszök az sosem volt szar, és sokkal ésszerűbb a menüje mint bármi másnak
Az lehet a gond esetleg, hogy szar a szoftver. Igo gyárilag wayteqre nem létezik. Amióta nimcs sd kártyán csak eszközre telepitve igo azota sok mulik hogy honnan származik a tört verzio
érdekes hogy a régin a 2011es igo8 van egy 2016os térképpel és hibátlan, csak ott a gép a szar néha gondol egyet és megfagy kikapcsol stb
nem tudom mit szólna ha erre is a régi igo8 menne fel...... lehet el sem indulna......
Nekem igo van rajta, én azt szeretem a,legjobban, megszerintem a legjobb is rá. Igaz, nem az idei van rajta de hibátlan. Meg hát 995 bt az enyém, de szerintem ez nem befolyásoló tényezö.
erre a wayteq 985bt készülékre miféle gps programot érdemes feltenni?
most valami igo primo van rajta idei térképpel, kurva jónak kellene lenni e de haver szerint tök bénán navigál
a régi 2011 igo8 sokkal jobb volt a régi gépén
Nem volt rossz idő, csak azzal nem számoltam hogy korán sötétedik
Így inkább hazafelé vettem az irányt
Nem sok 120km, de jó volt!
Igaz vagy 3x eltévedtem, kicsit szencségeltem is de még azt is élveztem
Szombaton nagy pucera, hiába lenne jó idő... időm már nem lenne motorozni
ez a bosszantó majd 30 rugót adott egy tizenezres kütyüre hogy nem kelljen baszakodni a térképpel, elég sokat jár külföldre
monjuk én a garminra esküszök az sosem volt szar, és sokkal ésszerűbb a menüje mint bármi másnak
nem tudom mit szólna ha erre is a régi igo8 menne fel...... lehet el sem indulna......
Nem talal varosokat,osszevissza navigal.
most valami igo primo van rajta idei térképpel, kurva jónak kellene lenni e de haver szerint tök bénán navigál
a régi 2011 igo8 sokkal jobb volt a régi gépén
Akkor most volt seg risza?
Így inkább hazafelé vettem az irányt
Nem sok 120km, de jó volt!
Igaz vagy 3x eltévedtem, kicsit szencségeltem is de még azt is élveztem
Szombaton nagy pucera, hiába lenne jó idő... időm már nem lenne motorozni
Ma fotoztam egy párat, de annyira nem adja vissza a tájat, hogy inkább töröltem