Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De szép kocsid van, milyen kár lenne, ha egyszer csak huss, felgyulladna.
na akkor itt van ez a 10-as gerenda, azzal ne foglalkozz hogy a terveken 20-as szerepel, neked csak alá kell írnod...mi hogy nem akarod? De szép Renault ez, vajon hogy néz ki ha leég róla a festék?
Tehat bajha feleloség van rajtad
Bármit aláírok neked bármilyen névvel!
Angol motor bírja az esőt
Én pl. fizetnék ilyen embernek, mert ugye valami kell hogy magamnak építhessek és garantálom hogy nem gyújtom rád a Renault
Az bőven elég lenne, de a lényeg, a lent írt paraméterekkel beférne valamelyik garázsrészbe? Ha a motorod esetleg az udvaron telelteted ez miatt az nekem nem gond.
3-as falu 50x50 es igen jol tart,bar most a zsiraf megkettyent a fatönktől.Meg a lancos csorlo is megizzadt.
Pont erről írtam gyerek, egy szintig a felelős műszaki vezető a főnök, onnantól csak ő viszi a balhét.
...apu fán a szilva piros,mé nem kék.....azé fiam mer ződ
Ez jó mese ilyen az igazi magyar hozzáállás

Fura de felénk olyan betont raknak olyan vassal ami kell, ha valami a rajzon megvan az úgy kell legyen vagy inkább túlbiztosítva
Amúgy csak a váz és a tengely laprugóinak a tartóit kell megoldani (2.5X1.30 + a vonóháromszög), a többit merem én is az nem kunszt, csak hát azért jó lenne ha tartana is.
Befér....tudom....
Amúgy állítólag a co hegesztés nem bonyolult dolog könnyebben tanulható mint az elektródás
Nem fér be a pincébe. Kinn meg odahegesztem a kezem.
Akkor használnám, télen kéne megcsinálni a setét, fekete felhőktől terhes hófúvásban mikor kint a farkasok már egymás seggébe bújnak a hó alatt reszketve miközben egy embernek állandóan rakni kell a cirkót, hogy legalább a sapkát le lehessen venni a házban.........no ilyen éjszakákon kell azt csinálni.
Most a lakatos ismerős egy ideig nem ér rá megnyert valami pince tartály cserét aztán annyi a munka hogy nem győzi pedig már az asszony is hegeszt ezerrel
Tanulj meg hegeszteni
Egy AVI gyorstalpaló 500 ért pár cucc ugyanennyiért és csinálhatod
Nem tervezo.Asszem.
Tervezésbe nincs is para, békén hagynak, megcsinálod, leadod, kész.
Nyaron hozd el.
lásd lejjebb.....
Csináld meg a vázát, nem nagy összeg még savállóból sem
Ja, csak én nem tudok olyan szinten hegeszteni, hogy alvázat barkácsoljak és a környéken egy lakatos sem ér rá vagy 2 évig.
Az csak zartszelveny kerdese.