Ez a hülye személyes mentalitásod, hogy nem jut el az agyadig, vagy szövegértelmezési problémáid vannak, de leírtam, hogy ez csak egy bizonyos szint felett van. Ez lehet körök és árak szintje, nem a családi házas rész a meredek, hanem a nagyberuházások.
Természetesen nem arra gondolok hogy a tegnap nap végén lehúzott betonra ma reggel öntik az aljzatkiegyenlítöt és délután már burkolják.
Hanem hogy a több szakma nem egymást tartja fel, nem kell egyiknek várni a másikra, a jó epítésvezető miatt mindenki akkor van ott amikor kell és tudnak dolgozni, nem csak egymást nézni. Ezzel tud igazán időt spórolni az épitkezés.
meg miből.......
pl hagyományos vályogtéglás ház tavasszal falazva+bevakolva őszig nem feltétlen szárad ki 100%-ban ha nem szellőzik jól
nekünk pl a nyílászárók be voltak építve de le volt szedve minden ajtó-ablak hónapokig hogy ki tudjon száradni
de pl a mai modern hungarocell téglás építmények hetek múlva kész vannak lakható állapotban
Ez megint a magyar hülye mentalitás... beáltalánosítasz pár negatív példa miatt és előadod hogy minden építkezésen ki kell mindent spórolni mert ha nem akkor felgyújtják a házadat.
Ez egy baromság.
Lentebb.
Miért baj ha gyorsan épülnek ?! Ha normális az építésvezető és össze tudja szervezni az alvállalkozókat és a szakmákat akkor pörög az építkezés, mennek oda a jó szakemberek ! Ha meg egy balfasz akkor oda csak balfasok mennek de legalább ők is hátráltatják egymást.
Azért a 2 között van némi átmenet, olyan helyen ne legyél. De sokan szerintem még ma is maguknak építenek ahol számít hogy ne dőljön a fejükre az egész, ott szerintem nem lenne ilyen.
Hagyd, úgysem fogják elhinni, hogy az építőipar nem gyerekjáték. Láttam amit láttam, dolgoztam "olyan" vállalkozónak, nincs az a pénz, amiért én felelős műszaki vezető legyek...
Nagyábbol igy van ahogy irod.Csak nem fenyegetnek!Megvasznek kilora vagy siman kirugnak!!Most hogy igy dübörög az épitöipar nálunk is sora épülnek a társasházak.Látom hogy csinalják és milyen ütemben.Öszintén szolva elöbb vennék meg egy 50 éves hazat mint ezeket!!Az ujakban pont annyi anyag van hogy kibirjanak ugy 10 évet.Utana kezd szétesni az egesz.
Ez az ugribugi stílus nekem jobban bejön mint a picsarázás http://youtu.be/DH1hHh0Mmng
Az a copfos kivitel meg egész jó térfogat
Amúgy az utcán a falfestés nagyon királyos
Mint a motorvasarlasodnal
Jól teccik mondani
De ha képtelen felfogni, hát ez van...
Hanem hogy a több szakma nem egymást tartja fel, nem kell egyiknek várni a másikra, a jó epítésvezető miatt mindenki akkor van ott amikor kell és tudnak dolgozni, nem csak egymást nézni. Ezzel tud igazán időt spórolni az épitkezés.
pl hagyományos vályogtéglás ház tavasszal falazva+bevakolva őszig nem feltétlen szárad ki 100%-ban ha nem szellőzik jól
nekünk pl a nyílászárók be voltak építve de le volt szedve minden ajtó-ablak hónapokig hogy ki tudjon száradni
de pl a mai modern hungarocell téglás építmények hetek múlva kész vannak lakható állapotban
Ez egy baromság.
Lentebb.
Miért baj ha gyorsan épülnek ?! Ha normális az építésvezető és össze tudja szervezni az alvállalkozókat és a szakmákat akkor pörög az építkezés, mennek oda a jó szakemberek ! Ha meg egy balfasz akkor oda csak balfasok mennek de legalább ők is hátráltatják egymást.
http://youtu.be/Q7dZ0DfaVNg
http://youtu.be/DH1hHh0Mmng
Az a copfos kivitel meg egész jó térfogat
Amúgy az utcán a falfestés nagyon királyos