Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mutasd meg azt a tetőt nekem Józsi, kitalálok rá valami normális megoldást, hogy ne kelljen toldozni-foldozni, baszni el rá az időt.
Meg tudnám szokni ezt a "cigány" létet
Még akkor is ha kisebb házba kellene költözni
Lehet rá kellene próbálni hogy most jöttem rá hogy kisebbségi vagyok dologra
Beszarok ekkora debillt
OK, de az legalább a te döntésed!
Én meg átdolgozom (- és még pízt is alig adnak...)

Óraátállítás után minden nap sötétben megyek haza. Ilyenkor persze baromira sok kedvem van már otthon bármit is csinálni (ha a motorozást nem is számítjuk)
A szomszédok így is folyton rajtam röhögnek, mert fejlámpában mászkálok mondjuk a tetőn (azon mindig van valami meló, hála a jómunkásembereknek)
Nahawaiidizsisunshinekékég.

http://youtu.be/qr5PQHS12iw
Pár év 4-5 pszichológus és túl leszel rajta
Még nem tudóm meddig csinálóm ezt az éjszakai hajszát... de érzem magamon hogy egyre szarabbul viselem
De mivel se gyerek, se asszony és bőven tudok félre rakni (még a hitelem ellenére is) így még 2-3évet csinálnám, de nem is akarok a mostani cégnél megöregedni!
Munka csak több és több
Ezt untam meg én is a régi helyen
Ez a buzi éjszakai műszak tönkre teszi az embert
Ráadásul a pénz is egyre szarabb lett 6 év alatt a nettó bérem kb 10 ezerrel nőtt a kiadás még nem ennyivel emelkedett
Aztán a meló egy emberre vetítve kb 1/3 résszel nőtt
Ezt untam meg én is a régi helyen
Ez a buzi éjszakai műszak tönkre teszi az embert
Ráadásul a pénz is egyre szarabb lett 6 év alatt a nettó bérem kb 10 ezerrel nőtt a kiadás még nem ennyivel emelkedett
Aztán a meló egy emberre vetítve kb 1/3 résszel nőtt
Clam idézi saját magát.
Akkó az este lehetett.
Ki fene
No de végre csináltam valami hasznosat is "asszem"
Dadogós picsa rotyogót lepucoltam és elraktam szunyókálni
Most következik a fa levelezés, hogy azt mennyire utálóm , aztán kocsi mosás (legalább a téli gumit már rá raktam)
Majd csinálók egy paprikás krumplit, aztán gyíí a cukrászda
no comment
Iccaka csak a hülyék meg a bolondok dolgoznak
Mikor szépen süt, azt meg nagy átlagban átalusszuk
Az nem lesz nehéz
Ami van gödöllőnél müvészetek háza te ott jöttél velem szembe Szabadság út ,én meg mentem domonyvölgy felé....
Nehéz volt nem felismerni a tucat motorodat
De intentünk egymásnak
Valamikor nyáron de a hónapot már meg nem mondom
Már értem.
Szabina álnéven motoros oldalon.

https://www.instagram.com/p/Bk...
Miért olyan nagy baj, hogy esetleg fájni fog a változás? Szerintem nem baj. Amikor az ismeretlenbe ugrom bele, akkor nem tudom, hogy ami következik, az jó lesz-e vagy rossz, egyet azonban biztosan tudok: hogy mind a jóval, mind a fájdalommal hajlandó leszek szembenézni. Akár pozitív, akár negatív élményben lesz részem, mind a kettővel elboldogulok, mert önmagamban elfogadtam a jót és a rosszat is. A sikereket és a kudarcokat is fel tudom dolgozni, meg tudom oldani, sem az örömtől, sem a fájdalomtól nem félek. A legfontosabb, hogy amikor beleugrom az ismeretlenbe, érezzem, hogy merek élni - mert az élet szép!
Hogy ilyenkor kell dolgoznia az embernek...
Milyen hülység, hogy nappal dolgozunk, amikor süt a nap? Miért nem éjszaka, amikor úgy sem csinál semmi értelmeset az ember...

De tegnap legalább motorral jöttem
Na fújtam láncot kint a gúnya pirít a nap melegszik az idő...
Na jó a mai alpinestars-arai reklámblokk.
Dógoznom kéne.

http://youtu.be/sE4bYFGeFr8
Amúgy holhogyanmiért?