Ah,modernebb egy lte tablet google maps al.
Szallason letervezem a kovetkezo napot,csak kurvanehez ha a hulye igon (foleg hogy a wayteq-et se a qualty miatt szeretjuk) 6 x futok nrki egy nyamvadt koztes varosnak,es a beviteli felulet se az a mernoki csoda.
Én néhány,utcanévvel jártam igy már. Tudja, de nem találja. A felfüzést max 3-4pontig forszirozom, felette már nem eröltetem. Inkább pihenök alkalmával folytatom a bevitelt. Én jobb szeretem a,papir alapu térképet, tartok is,itthon amik kellenek és azon tervezek.
Pont azzal kuzdok az igoval hogy kinezem terkepen az utvonalat egyenkent reggel utvonnal szerkesztese menupontban beirom a teljes koztes varosokat,vagyis irnam de sok varos nem jon be hiaba irom le a nevet nem talaja a listaban,nem dobja fel ahogy potyogom a nev betuit,pedig az attekintesben a terkepen ott a rohadt varosnev,plusz a koztespontnak bevitt varos kozepes nana hogy nem az utvonalban van,manualisan kell torolni.
én pesten sokszor használtam már szerintem nagyon tuti a google cucc
közúton valamiért mindig a pályára vinne akkor is ha ki van kapcsolva a fizetős és a pálya
nekem egy telefonos tomtom van azt használom közúton
olyan utakat talál a legrövidebb útra hogy kb sosem mennék arra
Ezt tapasztaltam én is a turatársaknál akinek ilyen volt, viszont az utvonal felfüzése, mentése, áthelyezése szerintem jó dolog amit kevés navi tud ugy megoldani.
A garmin nagyon jó, de engem pl felhaborít hogy egy 180ezres kütyü aminek csak a navigálás a feladata, ha térképen akarok kikeresni több pontot, kinő a szakállam annyira lassú a térkép.
Nem tudom, én ezeket sose tapasztaltam. De mint irtam nekem még 2016 os fulleu kamionos térképpel van, de ha már többen is irjátok hogy szar akkor lehet marad frissebb verzió nélkül.
Lusta vagyok kimenni a garazsba és megnèzzem a pontos verziószámot az igon ami az xrideren van. 3túrából 3x az xrider ki lett kapcsolva és a telefonon a guglimaps után mentünk. Nem volt több zsákutca, nem vitt be a városközpontbaott ahol az elkerülön negyed annyi idő, ugyanez fordítva, átvitt aközponton ha ott az egyszerűbb és gyorsabb.
Ami fura hogy a waze, bmwnavi6 és a guglimaps is ugyanazt mondta mindig, míg az igot akárhogy állítottuk az megszopatott.
Á, ennyire nem sarkos. A garmint sokan dicsárik, az még nem volt a háznál, de nem is olcsó. Szerintem sokan ott akadnak el az igoval hogy nem jol állitják be illetve nem kontrolláljáköms csak hallgatják. Én azt gondolom max a sört kérnék ki, de az se az igo hibája lenne.
Indulj el olaszorszagba pár haverral, kulon kulon gps-ekkel. Mondjuk igo, waze, garmin(bmw) és legyen nálad az igo. Mire te odaérsz, a haverok már túllesznek a vacsin meg a sörön...
A gógle néha azt se tudja milyen rendezvényen van. Néha használom ha a közelben van a cim ahol járok, de párszor már bevitt a málnásba, bár nem durván csak épp vagy lassu volt vagy egyszerüen fogalma se volt egy tulmenés után hogy merre is vigyen vissza.
minden fel van törve
ki lehetne küszöbölni egy online felügyelettel de valamiért mindenki szarik rá
amúgy a google térkép mellett szerintem kb semmi létjogosultsága nincs már a többinek
ha pályán mennék akkor csak google, városban mindennél jobb, szinte minden egyéb (pl waze) progi is azt használja
Valószinüleg. Nekem volt legális igo sd kártyán anno, söt most is meg van még. Aztán jó pár éve megszünt a támogatás a cserélhetö eszközökre, ujat se lehetett utánna venni. Asszem már a 8 sem jelent meg kártyán. Csak elöretelepitve eszközön lehetett megvenni és aztán frissiteni az igot. Nem sok gépen jött ki, pl Navon Mio, de egyik sem tetszett viszont a wayteq igen csak annak meg szar volt a gyárilag rárakható navija. Igy vettem navi nélkülit és rárakattam. Egy pesti figurával már vagy hármat is intéztettem mind hiba nélkül megy, neki jo programjai vannak. Idén már én is frissiteni akarnék csak nem találom a telefonszámát a manusznak, az álalad is emlitettek miatt meg bármit nem akarok ráteteni
csak a reset gomb kelti újra életbe
Szallason letervezem a kovetkezo napot,csak kurvanehez ha a hulye igon (foleg hogy a wayteq-et se a qualty miatt szeretjuk) 6 x futok nrki egy nyamvadt koztes varosnak,es a beviteli felulet se az a mernoki csoda.
közúton valamiért mindig a pályára vinne akkor is ha ki van kapcsolva a fizetős és a pálya
nekem egy telefonos tomtom van azt használom közúton
olyan utakat talál a legrövidebb útra hogy kb sosem mennék arra
Ami fura hogy a waze, bmwnavi6 és a guglimaps is ugyanazt mondta mindig, míg az igot akárhogy állítottuk az megszopatott.
ki lehetne küszöbölni egy online felügyelettel de valamiért mindenki szarik rá
amúgy a google térkép mellett szerintem kb semmi létjogosultsága nincs már a többinek
ha pályán mennék akkor csak google, városban mindennél jobb, szinte minden egyéb (pl waze) progi is azt használja