Ok, kár, tetettem horgot a swiftre és meglepetésemre 550 lett a féknélküli így a 490 jó lett volna, no mindegy. Van 2 futóm, de amelyik elbírná az elrohadt és a vázat újra kéne építeni a másik meg kicsi.
Elbirná persze...egyszer nem kéne erőltetni max 300 kg ig éreztem stabilnak.a grizzly közel 3 mázsa a gs 250 ott még elment.Egyébként ez egy stema torziós móka amit megerősitettem rendesen hogy,de.a torzio a gyenge pont.
Ott lehet a leggyorsabban börtönbe vagy kórházba kerülni. Érintem a szakmát, minél magasabbra jutsz, annál közelebb az államhoz és maffiózókhoz, ahol ha azt mondják, hogy:
"De igen bazdmeg, el fogod fogadni azt a szerkezetet 30-as helyett 20-as betonacéllal és gyengébb betonnal és be fogod írni az E-naplóba azt, amit mi most mondunk!"
Akkor ott nincs vita, mert vagy a kocsid fog felgyulladni, jó esetben üresen, vagy meglékelnek egy este. Vagy elfogadod, eszed az ideget, majd amikor leomlik a szerkezet és betemeti az embereket, akkor kitüntetett helyen fogsz ülni a bíróságon és egy csomó kérdést fognak feltenni, majd irány a sitkó, mivel te vagy a FELELŐS műszaki ellenőr.
Az építőipar a legnagyobb maffia, legális és halálos, ha egy szint főlé érsz benne.
Elég nagy lufi van kialakulóban az építőipar pörgetése miatt, illetve hogy megint hitelből meg ilyen CSOK-ból finanszírozzák.
Valamikor meglesz ennek a böjtje, ez törvényszerű.
Műszaki vezető, ellenőr vagy tökömtudja mi nem lehetsz építkezésen?
Napi 4-10 építkezést végigjársz, ellenőrzöl, beírod a naplót és felveszed a zsét. Motorral ez még élvezetes is.
Nekem kötelező volt a jogsi,de utáltam a pótkocsi húzás emelkedőn,megáll elindul feladatot és az aszinkron váltót.
Nem lettem traktoros,pedig menő volt.
Úgy hogy traktor vezető akartam lenni a TSZ ben
Ha már elektro műszerész nem lehettem a színtévesztés miatt
Szóval amire végeztem a suliban oda lett az álom aztán egy natúr kertészeti érettségi kb szart sem ért
Szerencséje van
Én 14 éves koromtól szopok.... Hiába akarok bármit mindig megszívom
és sosem a magam hibájából
Pl a színtévesztés miatt 3 állás bukott, ebből az egyik majd 20 év után
De csináltam én tervezést rajzolást, kábel köteg gyártást
Vagy akár a rendszer váltás is mindjárt kezdetnek beszopatott
Semmi maffia.