Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerek épiteszt,olyan nyudodtan alszik hogy csak na.
Semmi maffia.
Ok, kár, tetettem horgot a swiftre és meglepetésemre 550 lett a féknélküli így a 490 jó lett volna, no mindegy. Van 2 futóm, de amelyik elbírná az elrohadt és a vázat újra kéne építeni a másik meg kicsi.
Akkor az nem valami harci futó
Enyémek 500 kg meg sem kottyan volt azon sokkal több is szegény opel alig bírta húzni
Elbirná persze...egyszer nem kéne erőltetni max 300 kg ig éreztem stabilnak.a grizzly közel 3 mázsa a gs 250 ott még elment.Egyébként ez egy stema torziós móka amit megerősitettem rendesen hogy,de.a torzio a gyenge pont.
Semmi gond, végül is megszurkálva bepattanok a kiégett maffia Thalia-mba és egyém a világ!
Akkor vennék tőled építési telket, mikor te tőlem használt motort! Megvárom, míg rád borul az ingatlan piac, aztán visszatérünk rá.
És ez baj? Thaliád már megvan hozzá
Nekem még gyorsan el kéne adni a telkemet amíg ennyi hülye van.
Tényleg, neked nem kell építési telek Budapesten?
A futód amit árulgatsz szerinted elbírná a kistraktoromat? Kb 500kg. lehet, nem a papírja szerinti érdekel hanem a valós tudás.
Szuzuky szviftre gumigarnitúra ócsón
Ott lehet a leggyorsabban börtönbe vagy kórházba kerülni. Érintem a szakmát, minél magasabbra jutsz, annál közelebb az államhoz és maffiózókhoz, ahol ha azt mondják, hogy:

"De igen bazdmeg, el fogod fogadni azt a szerkezetet 30-as helyett 20-as betonacéllal és gyengébb betonnal és be fogod írni az E-naplóba azt, amit mi most mondunk!"

Akkor ott nincs vita, mert vagy a kocsid fog felgyulladni, jó esetben üresen, vagy meglékelnek egy este. Vagy elfogadod, eszed az ideget, majd amikor leomlik a szerkezet és betemeti az embereket, akkor kitüntetett helyen fogsz ülni a bíróságon és egy csomó kérdést fognak feltenni, majd irány a sitkó, mivel te vagy a FELELŐS műszaki ellenőr.

Az építőipar a legnagyobb maffia, legális és halálos, ha egy szint főlé érsz benne.
Erre várok, végre beboruljon ez az egész szarkupac.
Kifullad a csok utána lesz olyan mély repülés az építő iparban mint 2008 után általánosságban mindenhol
Elég nagy lufi van kialakulóban az építőipar pörgetése miatt, illetve hogy megint hitelből meg ilyen CSOK-ból finanszírozzák.
Valamikor meglesz ennek a böjtje, ez törvényszerű.
Nekem is van jogsi a régiben még a pecsét is benne volt hogy állás vállalásra alkalmas
Műszaki vezető, ellenőr vagy tökömtudja mi nem lehetsz építkezésen?
Napi 4-10 építkezést végigjársz, ellenőrzöl, beírod a naplót és felveszed a zsét. Motorral ez még élvezetes is.
Nekem kötelező volt a jogsi,de utáltam a pótkocsi húzás emelkedőn,megáll elindul feladatot és az aszinkron váltót.
Nem lettem traktoros,pedig menő volt.
Úgy hogy traktor vezető akartam lenni a TSZ ben
Ha már elektro műszerész nem lehettem a színtévesztés miatt
Szóval amire végeztem a suliban oda lett az álom aztán egy natúr kertészeti érettségi kb szart sem ért
Az elso tippem ket egymasba csusztathato zartszelveny darab,belehegeszve a kisebbikbe a cso,majd az egy csavar.De az nem quality. Homemade.
Nem szerkezeti acel,tartania kell,de gyorsan oldhato.
a rendszervaltas hogy a turoba?Kozepsulibol neztem vegig.
Levegő cső csatlakozó?
Szerencséje van
Én 14 éves koromtól szopok.... Hiába akarok bármit mindig megszívom
és sosem a magam hibájából
Pl a színtévesztés miatt 3 állás bukott, ebből az egyik majd 20 év után
De csináltam én tervezést rajzolást, kábel köteg gyártást
Vagy akár a rendszer váltás is mindjárt kezdetnek beszopatott
Virslileves