Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van rajta ház is... már összedőlt...
ott sem de oda meg nem mentem le szavazni még van vagy 4000 m2 telkem Pélyen, oda átjelentkezhetnék, sztem még a biztosítók fizetnének pénzt nekem. az egész faluban van vagy 30 ház
Na legtatlabb a masikon libbsi a polgi. Merges leszek ha nem.
az b..+ az nem zavarja hogy az egesz epuleten 2 centis resek vannak a nyilaszarok alatt. De fessek at vagy 5000 negzetmeter alu burkolatot.
én nem vagyok ide bejelentve... nem vagyok hülye, filléreket fizetek gépjármű biztosításokra...
Depisek
Baszki,volt pofad raszavazni.
Jah,most winter is coming szoval leszalloagban van,egyre tobb gyakorlo elmebeteg jon be.
Az egyik rendszeresen rongal azzal hogy lehangolja a lelket az aluminium,fessem at.
tök jó fej, semmit nem csinál, így nem is hibázik
hát nem, fityiszes a polgi
Atviszem hozzatok. Ott tuti valami ballibsi polgi van es nuku korrupcio meg van otthonapolas.
Multkor mit hallok a rádióba. Hogy a CSOK lakástámogatásból kifolyólag virágzik az építészet ÉS ezt bevonzotta a butorgyártást és értékesítést is. Hát rád gondoltam! Szóval jó megyen! A motor kereke is mézeskalácsból van!
Multkor mit hallok a rádióba. Hogy a CSOK lakástámogatásból kifolyólag virágzik az építészet ÉS ezt bevonzotta a butorgyártást és értékesítést is. Hát rád gondoltam! Szóval jó megyen! A motor kereke is mézeskalácsból van!
mert megérdemled
he?
Puszi
Alig ferek a sok lomtol.csak most a szemet orban miatt nem viszi el a hulladekot a zoldhid.
mini quadcopter, csak játszani jó... de legalább nálad van hely...
bocs vazze.....
Azok nem hadznalhatok kamerasnak Nem kovet meg ilyenek.
Sok művelet volt egy-egy emberre bízva, legalább 15 szerszámot használnia kellett. 5-6 percig állt nála a félkész hengerfej.
Én amiket láttam egy egyszerű imbusz csavarhúzó is nyomatéka racsnizott, szóval ha a technológiai sorrend be van tartva nem tud hibázni
Egy " mezei" autószerelő 100x összetettebb munkát végez
Persze.... bár a távirányító univerzális másikkal is lehet párosítani....
Ez konkrétan a motorgyártó sor volt.
Ez ilyen jatekcucc nem?