ott sem de oda meg nem mentem le szavazni még van vagy 4000 m2 telkem Pélyen, oda átjelentkezhetnék, sztem még a biztosítók fizetnének pénzt nekem. az egész faluban van vagy 30 ház
Jah,most winter is coming szoval leszalloagban van,egyre tobb gyakorlo elmebeteg jon be.
Az egyik rendszeresen rongal azzal hogy lehangolja a lelket az aluminium,fessem at.
Multkor mit hallok a rádióba. Hogy a CSOK lakástámogatásból kifolyólag virágzik az építészet ÉS ezt bevonzotta a butorgyártást és értékesítést is. Hát rád gondoltam! Szóval jó megyen! A motor kereke is mézeskalácsból van!
Multkor mit hallok a rádióba. Hogy a CSOK lakástámogatásból kifolyólag virágzik az építészet ÉS ezt bevonzotta a butorgyártást és értékesítést is. Hát rád gondoltam! Szóval jó megyen! A motor kereke is mézeskalácsból van!
Én amiket láttam egy egyszerű imbusz csavarhúzó is nyomatéka racsnizott, szóval ha a technológiai sorrend be van tartva nem tud hibázni
Egy " mezei" autószerelő 100x összetettebb munkát végez
Az egyik rendszeresen rongal azzal hogy lehangolja a lelket az aluminium,fessem at.
Egy " mezei" autószerelő 100x összetettebb munkát végez