Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen nincs,megrendeztek.
Ezen mit kéne néznem?
Jó, csak ez a szörnyű mosógépvisítás hang ne volna alatta.
Na ugye?
Akkó nézz ilyent

http://youtu.be/qq-4jrXmnWU;feature=youtu.be&fbclid=IwAR1JBhS_Kf-btHHVjsnJZtcOeSvnXqbG0TtwoOeRlj4A-MaxkThdgNaA2CQ
most azé' legyen fészbúkom, hogy ilyeneket lássak? ...mondjuk pont ezeket nézném....
Így van bár a targoncást és még párat ami kurrens azt egy nap alatt le lehet zavarni.
jó hát azért annyira nem kell sietni avval a melóval
tegnap is kerestem 3000forintot
Nem csak a pénz - de mennyi idő megszerezni! Egy hét múlva melóznia kellene....
azért egy autószerelő vagy motorszerelő tanfolyam sokkal drágáb
Megnezem,de 1350 g es van benne felesleges napszemuveg.
masodlagosnak ezt neztem.Meg skorpion sisakokat,ha mas nincs marad a carbonos nishua vagy mi a rak.
https://www.louis.de/artikel/b...
https://www.louis.de/artikel/b...
Mondom én.....még a legegyszerűbb marhaságokra is lehúzást kell elszenvedni.
FEOR: 9114 Járműtakarító, Autóápoló, Autókozmetikus, Autómosó, Buszmosó, Gépkocsimosó, Hajómosó, belső takarító, Kamionmosó, Kocsimosó, Kocsitakarító, Konténermosó, Repülőgép-takarító, Trolimosó, Vasútikocsi-takarító
A TISZTÍTÁS-TECHNOLÓGIAI SZAKMUNKÁS TAFOLYAM KÖLTSÉGE
TANFOLYAM KÖLTSÉGE: 185.000 Ft.

AMELY TARTALMAZZA A TANKÖNYVET,JEGYZETEKET, ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI KÉPZÉS DÍJÁT

VIZSGADÍJ: 45.000 Ft.
Az nem baj ha fülig szaros a verda - de legyen minden ablaka feketére fóliázva….
plusz egy jó hely, elköltöztünk a puszta szélére itt a parasztnak őőőőő őstermelőnek nem számít hogy fülig szaros a verda
a fóliázás nem lenne rossz, de ahhoz kellene egy nagyobb műhely attól ami van
a komerika csak kamucég lenne közben ilyen alap szerlések folynának ezért mondtam hogy bukó egy ellenőrzés
Szerintem mindenhez kell valamilyen papír, már gumizáshoz is kell évek óta.
Tudom, mondtad a targonca jogsit - nekem ugyanígy lett érvénytelen a 3 különféle földmunkagépre szóló sárga jogsim.

Én tényleg autókozmetikára gondoltam - tehát amihez nem kell papír. Reménytelen belevágni? Egy nagynyomású mosó meg egy polírozógép kezdésnek....
Mindegyik van bár támogatás nem biztos, de attól még papírt lehet szerezni, próbáld meg.
nekem 96 óta van targonca jogsim, vagyis volt mert azóta megszűnt

a kozmetikához nem kell szakképzés a szereléshez igen, a kozmetikához nem kell ezernyi kritériumnak megfelelni csak néhánynak
persze valami kata kezdővel menne a buli, de egy hatósági ellenőrzés és ugrik a tuti buli
ha lett volna valami motorszerelő tanfolyamm simán mentem volna, vagy kisgép szerelő vagy ilyesmi
Jó, ez (rossz) vicc volt - de a kozmetikát nem tudnád full legálban csinálni? Szerintem ahhoz is lehet kezdő vállalkozói támogatást (adókedvezmény, tb.) szerezni a munkaügyi központ segítségével.
Targoncás tanfolyam nincs?
hjc rpha70, ezt megpróbálnám a helyedben, 125pénz körül van
kozmetikát össze lehetne hozni, csak amilyen gecik az emberek felnyomnának
egyik haver asszonya szeret sütni, olyan fasza tortákat csinál 5-6 ezerből hogy a cukrász 15 alatt nem ad olyat
aztán valaki jóakaró őt is felnyomta pedig havi 4-5 tortát csinált pénzért

ez a buzi munkaügyi központ se indít rendes tanfolyamot, ilyen tb ügyintézői tanfolyamra invitáltak nemrég, mert ugye szerintük egy 45 éves beszédhibás férfinak ez a tanfolyam elvégzése meghozná a várva várt tuti munkát