Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok
Drága gépet olcsón venni megéri használtan de ezeket a száz ezres kacatokat nem
Emagon épp néztem van olyan ami 120ba megáll +2 év garanciával aztán valami 24 terítékes a+ Whirlpool
Plusz a pesti út sincsen ingyen a genyák megemelték a gázt 250-re
Szépet motoroztam ma is!
Vmi drága gép... majd holnap megkeresem a levelezésemben a típust
Annyi hogy beépíted és működik... utána nincs
igy szezon vegre ezt nezve,te jo eg ,az egyik fele csak hulye a masik meg meg menozik is melle.
http://youtu.be/Xe9XLiq-jiU
van kettő is már sajna mindkettő hibás, és egy bosch is van ami programkapcsoló hibás, igaz ehhez szereztem másikat de lusta vagyok összelegózni mert kb 320 darabból áll
amúgy olyan 10 éve még egy csomót csak azért dobtak ki a svábok mert megtehették aztán 5ből4 hibátlan volt és ilyen 15-20 ezrek voltak
azóta vagy elfogytak a gazdag népek nyugaton vagy nem tudom mi történt, a lomisoknál csak szarok vannak és ezek is 40ezertől indulnak úgy néz ki a jókat már a sváb se teszi ki az utcára
tehát el kell kezdeni más típusokban gondolkodni, de ezeknek tök béna a belső elrendezésük nincs felül kis fiók az evőeszköznek, kibasza a kések élét
szóval minden csak szarabb lesz
haver aki ezekből a lomis szarokból él-élt az is elment a boltba venni egy új miele gépet 300ért mert nem szopatja magát
meddig tart venni egy 20+ eves miellet?
A
mugy a siemens gepunk van legalabb ennyiidos. {os10Es semmibaja.
annyira még nem érdekelt a téma
én először elméleti síkon szenvenvedek egy csomót és csak utána mozdulok meg
az a gáz hogy a legújabb whirpool bosch stb még mindig nem éri el a 20+éves miele szintjét
Az a teljes magassag,meg kell nézni,a teteje mindnek lepattinthato,hatul ket csavar es annyi,pont 3 centi,nem veletlen.Bemesz egy teszkoba es ranezel hatul.
néztem többfélét mind 85cm magasat írt nekem meg szűk 83 a hely inkább 82,7-8
a beépíthetőkre meg 82 ír
sajna ezek a hoki bosch meg társai nem olyanok mint a miele hogy állíthatod az ajtórugó erősségét aztán elvan bútorlap nélkül is
csak a miele újonnan nagyon drága, a lomisoknál meg 100ból ból 99 fődarab hibás
Az osszes mst kaphato pult ala betolhato,csak a beepithetoknek lehet front azonos ajtolapot szerelni az ajtajara.
szegín asszon mostanában sokad dolgozik amióta herevere van nekem itthon aztán megjön 5-6 óra felé nekilát főzni állatokat etetni meg ilyenek legalább a mosogatás könnyebb legyen neki
Kíméld a derekadat! Hagyományos mosogatás nem nyerő?
mindenképp beépíthető kell met más nem fér be a pult alá miféle típus? gari van rá?

sajna kicsit agresszívan szedtem szét a pult alatti elemeket és nem tudom visszatenni buzi asztalos ilyen 70es csavarokkal baszott tele mindent fos bitfejjel aztán 5 csavarból 4nél a pz2 profil megsérült, aztán nekiestem a 2 kilós kalapáccsal
Havernak van egy beépíthető, kb 3 hónapot használt.... az új konyhabutorhoz kapott egy újat szinte ingyen... 40 pénzt ker érte asszem....
valamiért leáll amikor engedné be a vizet, kicseréltem egy másik mágnesszelepes bevezetőcsőre, aztán a hiba ugyanúgy fennállt
van pár érzékelő a rendszerben, az egyiket múltkor már kiganéztam de még van olyan amit nem tudok kiszedni, de egyszercsak megjavult a rendszer
isteni kezem van
lesz ez a fekete péntek be kell egyre ruházi mert nem birom ezt az örökös hajlongást
Elő a részletekkel, ne kínozz tovább bennünket!
nem könnyű ez a mosogatógép szervíz úgy hogy fogalmam nincs a működéséről
ellenben úgy néz ki sikerült a mutatvány, már másodszor is
Csak az egyik fasz felyén nincs szökőkút!
Kozben rajottem. 50 ft-os segitsegecel kivulrol allithato
Elviekben excenteres a rogzito csavar. Csak nem tudom hogyan allithato.
Nem elöregedett a pinlock szélén az a kis gumiperem?
Kétlem! Én egyedi vagyok!
Sziasztok,

Lama kerdes. Mozog a pinlock a sisak plexin.

Kivettem. A pinlock rogzito csavar hogyan allithato es mivel?
A f@szom is szép. Lehet, hogy hasonlítotok egymásra?