Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teszem hozza nekem is whirlpool mosogatógép van itthon 8 éve makulátlan...
A legnagyobb forgalmú ilyen cég.... de nem vagyok velük szerződésben
De most vittek el szar fagyasztot 1000 éves tűzhelyet, egy 25 éves üveges helkama hűtőt 50e ért.... úgyhogy megy ez a business... mindent megvesznek
igen, azt tudni kell hogy a whirlpool az alja ezeknek a gépeknek csak a reklámjuk fasza
pár tokmány az öregnek is bentmaradt, most már ilyet nem sokan vesznek, hagyományos eszterga csak kicsi cégnél van azok meg sóherek újat venni
de a buzi nagy fúrókat elkapkodták, pedig ilyen sok-sok tízezres árak voltak meghirdetve igaz a boltban mind 100+ezresek voltak
abból kellett volna még 8-10 mázsa, most tudnék új autót venni
Ez olyan mint az új... kar hogy nem Bosch rögtön átvennem...
Annyi szerszámom van mar hogy nem férek tőlük... a múltkor vittek el egy vibromax dongolot meg egy pioner benzines bontó kalapácsot 100e-ért
ne hidd hogy könnyű mutatvány a régi mosogatógépet szétszedtem, igaz kár volt mert negyede se kompatibilis a mostanival
aztán összevágtam kicsire hogy a kukába elférjen egy géppel em futkosok leadni
legalább 5db 1mm korong bánta az akciót, a tököm kivolt vele mire végeztem
Van benne vagy 40 kg biztos ....
hasonló van nekem is a vastelepen túrtam pár sör árban, igaz ez kb 30 éve volt akkor hegyekbe állt a vasipari szerszám
faterék vas árban vették az esztergakés lapkákat konténerben ömlesztve meg egyéb kacatokat, többszázezres tokmányok zsírpapírban gombokért
Nem az enyém de 15e ért játékból szetverem
Nem, szerencsére nem. De úgy van megtervezve a matrica, hogyha egyszer felragasztottad, azt már nem tudod úgy levenni, hogy ne sérüljön. Akkor is nyoma lesz ha egyben lejön, mert bizonyos rétegek ottmaradnak a szélvédőn. Ha valami módon úgy volt használva, hogy nem volt felragasztva, akkor átrakható...
Na milyen satut hoztam.... kicsit rendbe szedem és megy a jofogasra.... hibátlan....
ha mégis eladja 15 ért a fekete péntekig majd szólsz
Ha észreveszi egy rendőr, pl közúti ellenőrzéskor, akkor az sok évnyi éves matrica árába fog kerülni...volt már rá eset...
Hogyhogy?
Csekkolja a rendszámot a rendszer?
megtaláltam az lg okos tévé gyenge pontját, bár lehet ez nem csak az lg sajátossága

nem kell párosítani a telefonnal, egyikkel sem, szóval bármikor bele tudok trollkodni a műsorba avval hogy a telefon youtube műsorát át tudom a tv-re irányítani, még akkor is ha a gyerek a ps4-el tolja a tökömtudja mi játékot
Nem.
Volt kapás?
Ok, nekem mindegy csak szóltam... nem kell és kész
Meg szoktam ruhán járatni és simán lejön mert elég jól meggyengül ragasztó.
120ért....
nem mondtam hogy hozza és szerelje
csak az a nézetem hogy egy több éves( 2 éve nincs gyártásban) gépet 0 garival 50 ért kár beszerezni amikor ugyanaz a kategória 12ért 4 év garival van újonnan 30 napos tesztidővel
Persze.... majd ingyen kiviszi, beszereli és ad egy tizest is
..... foliara....