pár tokmány az öregnek is bentmaradt, most már ilyet nem sokan vesznek, hagyományos eszterga csak kicsi cégnél van azok meg sóherek újat venni
de a buzi nagy fúrókat elkapkodták, pedig ilyen sok-sok tízezres árak voltak meghirdetve igaz a boltban mind 100+ezresek voltak
abból kellett volna még 8-10 mázsa, most tudnék új autót venni
ne hidd hogy könnyű mutatvány a régi mosogatógépet szétszedtem, igaz kár volt mert negyede se kompatibilis a mostanival
aztán összevágtam kicsire hogy a kukába elférjen egy géppel em futkosok leadni
legalább 5db 1mm korong bánta az akciót, a tököm kivolt vele mire végeztem
hasonló van nekem is a vastelepen túrtam pár sör árban, igaz ez kb 30 éve volt akkor hegyekbe állt a vasipari szerszám
faterék vas árban vették az esztergakés lapkákat konténerben ömlesztve meg egyéb kacatokat, többszázezres tokmányok zsírpapírban gombokért
Nem, szerencsére nem. De úgy van megtervezve a matrica, hogyha egyszer felragasztottad, azt már nem tudod úgy levenni, hogy ne sérüljön. Akkor is nyoma lesz ha egyben lejön, mert bizonyos rétegek ottmaradnak a szélvédőn. Ha valami módon úgy volt használva, hogy nem volt felragasztva, akkor átrakható...
megtaláltam az lg okos tévé gyenge pontját, bár lehet ez nem csak az lg sajátossága
nem kell párosítani a telefonnal, egyikkel sem, szóval bármikor bele tudok trollkodni a műsorba avval hogy a telefon youtube műsorát át tudom a tv-re irányítani, még akkor is ha a gyerek a ps4-el tolja a tökömtudja mi játékot
nem mondtam hogy hozza és szerelje
csak az a nézetem hogy egy több éves( 2 éve nincs gyártásban) gépet 0 garival 50 ért kár beszerezni amikor ugyanaz a kategória 12ért 4 év garival van újonnan 30 napos tesztidővel
de a buzi nagy fúrókat elkapkodták, pedig ilyen sok-sok tízezres árak voltak meghirdetve igaz a boltban mind 100+ezresek voltak
abból kellett volna még 8-10 mázsa, most tudnék új autót venni
aztán összevágtam kicsire hogy a kukába elférjen egy géppel em futkosok leadni
legalább 5db 1mm korong bánta az akciót, a tököm kivolt vele mire végeztem
faterék vas árban vették az esztergakés lapkákat konténerben ömlesztve meg egyéb kacatokat, többszázezres tokmányok zsírpapírban gombokért
Csekkolja a rendszámot a rendszer?
nem kell párosítani a telefonnal, egyikkel sem, szóval bármikor bele tudok trollkodni a műsorba avval hogy a telefon youtube műsorát át tudom a tv-re irányítani, még akkor is ha a gyerek a ps4-el tolja a tökömtudja mi játékot
csak az a nézetem hogy egy több éves( 2 éve nincs gyártásban) gépet 0 garival 50 ért kár beszerezni amikor ugyanaz a kategória 12ért 4 év garival van újonnan 30 napos tesztidővel