Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyiból gyors kikötő lenne nálunk, villany gáz stb ki lenne kötve
Kapsz meg valami huszonezret egyideig
Még van egy hetem aztán vége a 3 hónapig tartó hosszú hétvégének
Jövő hónapban kell valamit nézni, különben elég drasztikus lesz a fogyókúra itthon
Elmehetne gyes-re.
Nem telt még le az álláskeresési járadékod?
Azért mert segélyes vagyok már nem is járhatok full aranyban még nem vehetek drága holmit?
Én nem értek hozza.... a barátnőm mondta egyszer hogy megmutatja, mit hogyan.... mondtam is hogy hülye vagy?
Bizony.... mert ma mar nem kapni ilyen satukat... ebben az állapotban is er 20e-t, egy fujas meg egy kis zsír és 30e
Pihenj nyugodtan.... fizetjük
Most nézem milyen drágák ezek a régi lom satuk
Nekem ilyen van mint ez
https://www.jofogas.hu/pest/140_es_magyar_satu_elado_83409847.htm
Ezért kb adnék is 8 ezret nem 28 ezret
Megy ám a burzsujkodás a fél millás Mielével, jól fizet a segíj?
Tudod ki tökölne egyenként az evőeszközökkel. Bele van borítva a kosárba, azt úgy is elmossa.
Kés élét meg nem is értem miért baszná össze? Ellenben a fa nyél nem szereti a mosogatógépet.

Én simán vettem Elektrolux, vagy AEG gépeket, olyat amire a legtöbb garanciát adják. Aztán ha elromlik veszek még kettőt, és ugyan ott vagyok mint a Mielével.
Faszfényező program nem kell nekem. Elmosni meg tökéletesen elmossa a cuccokat.
Bosh, Whirpool, meg ilyen drága szarokkal mindig megjártam. Többet nem veszek.
Most kaptam majd 300 állami támogatást a semmiért
Pont a mosogatógép ára lenne ha nem új kerítést akarnék belőle
Teszek fel műanyag"deszkát" hogy időt nyerjek a gondozásával
Engem felhívott a Telekomtól egy friss és üde hölgyike,darálja a szöveget,milyen jó ögyfél vagyok a BB bankal van akció hitelkártyára..............mondom mikor levegőt vett hogy hölgyem EV. vagyok minimálbéren így is mehet?
Olyan gyorsan nem tud senki udvariasan elköszönni.
Majd ujra próbálkoztak a BB banktól,üsse kavics volt időm a befizetés intézése közben,csapjunk a lecsóba hitel nélkül nem élet az élet.
Na nem úgy van,1 hét bírálat után jött a meglepő válasz hogy nem vagyok hitelképes.
3,5+5kg ponty üres kézzel már nem megyek haza
Úgy tűnik jókor dobtam jó helyre
Faszom,akkor megyek bundeszen.
Fillérbasz6ás van.
Anno vmi buzi bank küldött egy hitelkártyát... kettévágtam... felhívtak, hogy nem aktivaltam. Mondtam kidobtam a picsaba, küldtek meg egyet... 3x
Jaja van vmi jó hitel?
Az a baj, ha az osztrák rndör ugyanigy le tudja szedni, megbasz érte. Mert feltételezi hogy át lettrakva
Ha lenne akkor
Nem
Tudod mikor adnék 300 pénzt ezért
Persze mert minden céget felvásárolt amit bírt
Amúgy 120 vagy 300 nem mindegy, egy alap Miele kb ennyi
Ami profi az még 500+ ezer
Nekem a Miele gépekben ez a felső tálca tetszik a legjobban nem bassza össze a kés élét plusz kurva sok fém kacat elfér
És simán kivehető ha valaki mondjuk bográcsot akar mosni benne
A videó feléig bírtam megnézni.
Ide nem sajnálnám a tömegpusztító fegyvert.

http://youtu.be/By8OY6WTVE8
Pedig dolgozik rendesen