szóval ugyanaz a gagyi kategória mint amiket én nézek, így sok értelme nincs venni használtat, 40 ezret mondtál mire elhozom szűk 50 ennyir meg nem ér meg 0 garanciával ez kb a 20 ezeres árkategória
emagnál eddig nekem minden rendben ment, akár a 3 ezeres kávéfőző csere( az utána lévőt meg javították) vagy a tört nagy tv csere mind hiba nélkül ment
de a nem megfelelő visszaküldött cuccnak is utalták az árát egy héten belül
szóval marad a fekete pénteki kurvára nem nagy leárazás aztán valami szart rendelünk és ha nem tetszik 30 napig visszaveszik, 2 hét teszt idő bőven elég ennyi idő alatt 8-10 mosogatás minimum lesz benne
Az jövőre lesz a Mészáros konzorcium hozza a jeget állítólag és erdogan is jelen lesz, ő teszi fel a koronát, úgyhogy mindenkinek majd kelet fele kell leborulni és 1000x elismételni Allah nevet... én mar be is szereztem egy kézi csomozasu perzsa szőnyeget
megnéztem, ez nem volt olyan draga anno... illetve kinek mi az...
arra azért kíváncsi vagyok ,ahogy az emag-nál vki garanciát intéz ha újat veszel, inkább vmi rendes shopban
Termék neve: ADG 6500
Modellszám: 851156501000
Gyáriszám: 38 1541 021854
Felmerült kérdésként a Bárdi motoros ruházat,protektoros farmer jó e vagy nem.
Nos így szezon végén rendszereztem a vackaimat,és kiterítve össze tudtam hasonlítani a Bárdi A-Pro nevű cuccát a Hevik Basic farmer nadrágját.
Van különbség.A Bárdis 14273.- a Hevik 40500.-
Kívűlről mindkettő normál kék farmer nem különös,a bárdis picit sprődebb a hevik finomabb ne csak enyhén,simán belefér,normál pamut,semmi beleszőtt kevlar egyiknél sem,azért mindegyik erősebb 3x-os varrás,ez különösen az A-pron látszik.
A nagyobb különbség belül van.Kifordítva látszik hogy az A-Pron csak bele van varva 4 pamut zseb a csípő-térd protektoroknak és slussz,semmi más,a Hevikben a fekete rész fenéknél térdnél rendesen levarrva,és kilátszik a belső oldalra betett sárga kevlar szövet.Külön jópofa az oldal zseb a térd protektoron zipzárral ami miatt simán ki lehet venne a protektort még felvett nadrágnál is.
Nos ennyi a különbség ami a majdnem 3x-os árban is megtalálható.
A Bárdis úgy jó hogy legalább minimális térd-csípő védelem van egy közönséges farmerhoz képest,annak áráért,a hevik egy kicsit a normál cordura védelmi szintje alatt van de nem sokkal.Szóval szerintem helyén kezelve mindkettő jó,a bárdis csak városi kisebb sebességű ingázás,ügyintézés amit sima farmerben tennénk meg jó lehet,a hevik az már lazább gurulás,kisebb túra.
Ápropó köszönöm a cofidis egészéves támogatását,jövőre jelentkezem a fundamentánál.
emagnál eddig nekem minden rendben ment, akár a 3 ezeres kávéfőző csere( az utána lévőt meg javították) vagy a tört nagy tv csere mind hiba nélkül ment
de a nem megfelelő visszaküldött cuccnak is utalták az árát egy héten belül
szóval marad a fekete pénteki kurvára nem nagy leárazás aztán valami szart rendelünk és ha nem tetszik 30 napig visszaveszik, 2 hét teszt idő bőven elég ennyi idő alatt 8-10 mosogatás minimum lesz benne