ez volt a terv, 120-as ssd-vel majdnem 180 lett volna, ezért inkább 1tb-os vinyóval kértem és ha belassul akkor rakatok bele egy ssd-t amit a 120gb-osat 15ért belerakja foglalattal mindennel...
SMP-nél (mercin belül) most targisoknak 250 nettó + 50 rugó kafetéria 3 műszakban igaz sort kell kiszolgálni tehát pihi nincs csak adott időben, ilyenek vannak ha kell némi pénz is.
Én egy 27"-os monitor előtt görnyedek napi 12-14 órát (meló + pihenés), de sokszor kicsi. Amúgy van mellette egy 19"-os is, melóhoz többnyire megy mindkettő egyszerre (ugyanarról a gépről természetesen: a nagyon rajzolom a daruimat Autocad-ben, a kicsin pl. látom a hozzá tartozó darabjegyzéket)
de én nem is szenvedek a szarokkal mint te
szóval ha én szart (vagy olcsót kinek mi tetszik) veszek előtte tisztába vagyok mit is veszek
pl sziamiau telefon vs kurva drága ájfón
nekem 17es a mostani, azon látok mindent
amióta nem pesten melózok problámás a használt cucc vétel mert nincs kedvem 100km távokat utazni ha valami nyűg van vele
amúgy ez a buzi fém váz nem olyan jó dolog ezen a proobok laptopon is lefagy a kezem télen olyan hideg
nem kell ahhoz gazdagnak lenni hogy jó cuccaid legyenek,
ahhoz a 160-hoz hozzátettél volna még 80 ezret és lett volna egy egész elfogadható laptopod https://www.emag.hu/lenovo-leg...
ebbe beledobtál volna még egy kis ramot_(8gb kb 15 ezer) meg egy ssd-t (jobb 256os max 25) és jó sok évig nincs szopás
Te tudod, hogy mire akarod használni - arra ügyelj, hogy ezekben viszont többnyire nincs dedikált VGA, az integráltat használják. Tehát játékra nem jók, minden másra meg nagyon is.
Amiket lattam rohadt gyorsan lekoptak es hanyadekul neztek ki.Givi.
szóval ha én szart (vagy olcsót kinek mi tetszik) veszek előtte tisztába vagyok mit is veszek
pl sziamiau telefon vs kurva drága ájfón
amióta nem pesten melózok problámás a használt cucc vétel mert nincs kedvem 100km távokat utazni ha valami nyűg van vele
amúgy ez a buzi fém váz nem olyan jó dolog ezen a proobok laptopon is lefagy a kezem télen olyan hideg
Ki is égtem.
Nasziasztok!
ahhoz a 160-hoz hozzátettél volna még 80 ezret és lett volna egy egész elfogadható laptopod
https://www.emag.hu/lenovo-leg...
ebbe beledobtál volna még egy kis ramot_(8gb kb 15 ezer) meg egy ssd-t (jobb 256os max 25) és jó sok évig nincs szopás