Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leadtam a megrendelest,nem jott visszaigazolas,lehet ilyen rendszer van,majd irnak,varok.
Szólj,ha baj lenne.De nem gondolom.
Nem veszes csak egy orr elotti ize meg egy bogarhalo,annyi hogy nr logjanak vele honapokat.
Hát igen: megérett a világ a pusztulásra….
Ezek a gazdag nyugati népek már tényleg nem tudják mit csináljak olyan kurva jó soruk van
Rendes normális üzlet,a netest nem ismerem.
Mit találtál ami nincs a közeledben? Be tudok menni pofán verni,ha esetleg nem küldené.
Szia! Mi kellene? Szerintem drága.
Mona Dévidzon
Mert elvezeti a szelet....
Ez nem áll össze nekem: 100 km földutakon az kb. 2 óra.
Amennyire emlékszem, igazi hidegben kb. 20-25 perc után kezd el az ember (ruha-függetlenül) kegyetlenül fázni.
Ott valami más oka van, hogy nem fáztál. Bár aki robogóval megy az Adriára...
Mentem vele mínuszban is sima cross kesztyűben, igaz ráérősen földútakon 60-70 tempóban volt hogy 100km is egy nap de nem fázott a kezem
Mínuszokban a kézvédő tapasztalataim szerint semmit sem ér. Most a Ténéréét éppen nem tudom, immunis vagyok az endúrókra... Az utólagos egyszerű kézvédőnek konkrétan semmi hatása nem volt a kézfázásra. Markolatfűtés és jó termokesztyű a nyerő kombináció.
Tudom, mert régente -17-ben is motorral mentem melózni (napi 2x 35-40km).
Te kérdezted-E.
rendicsek.
Nekem nincs.
A https://www.szaszmotorshop.hu/ nyíregyházi cégről van info?
Küldik amit rendel az ember?
Decathlonba is van alsó kesztyű 490-ért. Ennél olcsóbban csak az ódis melós kesztyű jöhet szóba.
Amúgy a szelet a kézvédő fogja meg a legjobban
Pl a ténéré kézvédő olyan volt hogy ha 60 felett mentem az esőben bármennyit akkor sem volt vizes a kesztyű
Azon sosem fázott semmim még télen sem a buzi robogóval meg mindig meg akartam fagyni 15 fok alatt
Télen kell az aláöltöző azt azzal már tökéletes is a nyenyőcére.
Ilyet akartam venni de találtam itthon egy síkesztyűnek nevezett orkános valamit
Szelet bírja meg jó meleg
Egyszer büszkén vállaltad itt a pofád, pont így néztél ki, szőrös voltál, mint a bolti töpörtyű.
https://citybike.hu/Kesztyu-Mo... ebben pont jó a 3xl-es faja kesztyű nem büdösödik nagyon kényelmes és marha jól van árasítva.