Szíven csücske a Hell Cat
Állítólag sokat fogyaszt
Lehet egy nyugdijas dokitól kéne behozni svájcból egy E46 320déét az tuti keveset eszik és olcsón karbantartható
Mondjuk akkoriban volt divatos az ócsó csempészett román benzin.
Lehet annyival kevesebb volt a kannában, ahol vettem.
Ezért lehetett (túlfogyasztás) most így utólag.
10 literes fogyasztás is volt nyugiban közepes és hosszabb távon
De üveghangon pörgetve 120as tempókkal megvolt a 16 literes fogyasztás
Ami a poén hogy fater kifejezetten kedvelte ha elvittem hétvégén a gépet azt mondta utána mindig jobban ment
Fater olyan öregesen 60-70es tempóban használta aztán nekem kellett mindig kiégetni a retket a kipufogóból
Kicsit túlzol a fogyasztással kapcsolatban!
Maradjunk inkább az átlag 10 literben, volt Barkas-om is ugyan ezzel a motorral szerelve az sem fogyasztott koccra megrakva építőanyaggal 12-nél többet.
a 2 henger már langyi, az egy henger az igazi
ahogy a nagy klasszikus is leírta:
egy henger mind fölött, egy henger kegyetlen, egy a sötétbe zár, bilincs az egyetlen
én már voltam fent a csúcson aztán lefelé vezet az út jóhogy depis vagyok
pl most is alig tudtam felkelni mert tegnap az őszi fáradság
pedig szerdáig ki kellene venni a corsa hőfok jeladóját mert kurva sokat eszik arra gyanakszunk rossz értéket küld aztán mindig túl van dúsítva, a gyertyák is full feketék és szarul is megy avval a 12-15 literes fogyasztással
szóval kellene szerelni de sok kedv nincs keresgélni erre van, remélem ott ahol az astrán mert akkor még ma megtalálom
ez lehet elégedettséggel fog eltölteni, de nem biztos
amúgy már kb mindent megcsináltam amit meg akartam, most már jöhet a gödör
Sokaknak fáj az élet úgy ahogy van. Elfogadni sem kívánják nem hogy emlékezni rá, adott esetben megérteni. Létünk tudatos, létezésünk hármassága már a tudomány mesgyéjén is teret nyert. Ők nem léleknek hanem morfogenetikus mezőnek hívják, de hallhattuk az od, a rahu... stb megnevezést is. Szimpla tudomány(mert ugye az a hiteles) a föld sztratoszférája az immunrendszere védelmirendszere éppen úgy mint a lélekruhánk (40-70 cm) ami látható is természetesen minden embernél.Arról nem tudok írni hogy vagyunk majd nem vagyunk és vége, tök mindegy mit és hogyan teszünk itt földi síkon. Egy ilyen kijelentés zártságot energia blokkot mutat. Nem vagyok távgyógyító és nem is lenne etikus ha belenyúlnék más életébe jelentősen kérés nélkül. Sajnálatomat és szeretetemet tudom kifejezni azok iránt akik teljes elmekondicionált egós viselkedési formát tartanak alap viselkedési formának,aminek elsődleges célja a másik ember rossz színben való feltüntetése, lenyomása csak azért mert az ego ezt diktálja. A legkomolyabb szenvedést ők élik meg tudattalanul így semmi szükség arra hogy visszareagáljunk bármire is. Az EGO val logikátlan, értelmetlen bármit is tenni mert tudattalan és gyenge,mind ezek mellett rendkívül sérülékeny is. Elfogadni, elengedni, szeretni célszerű. Az ego mentes kérdések kifejezések beszélgetések emelik a társaság rezgését, tudatszintjét úgy hogy akár nincsenek adott témában egy véleményen de ezt elfogadják és tanulnak belőle, tanulnak egymástól. Ennek alapértéke hogy nem kívánja legyőzni lenyomni egyik a másikat.... NA itt kezdődik a tudatos élet úgy hogy felismerjük egyek vagyunk, emlékezni, tanulni jöttünk egymástól az univerzumtól.Az hogy nem viszünk magunkkal érzéseket, megtapasztalásokat.... stb részigazság lehet de ennek olyan mélységei vannak amit az emberi elme fel sem foghat csak sejthet... Samu Zsolt lélekhangilásain keresztül teret nyerhet ez a fajta rezgéstartomány is. Röviden.... Boldog békés napot mindenkinek.
Állítólag sokat fogyaszt
Lehet egy nyugdijas dokitól kéne behozni svájcból egy E46 320déét az tuti keveset eszik és olcsón karbantartható