Vettem laptopot i3, 8gb ram, a faszomtudja milyen videókartya, ennek piritania kell mindenki szerint, aztán az első napon febasz mert lassú.
Winfos... nagyobb szar mint az android. Egy pillanatig sem értem miért verik erre az informatikusok.
Nem merem letolteni amit a winfos dob fel mert ismerve az egész winfost valszeg azis csak fos
Ezt a formatumot hasznalja szinte minden már, ugyan az a minőség, kisebb helyen
Nekem simán felajánlotta a win hogy le akarom-e tölteni a kodekeket. Kiválsztottam hogy igen és azota nézhetö. De legalább most már tudom hogy az ájfos képes olyan formátumot használni amit senkimás
Heif/heiv fajlokat milyen converterrel tudok a legkönnyebben átalakítani a win10 számára is láthatónak ? Köcsög ajfon... a gepen nem tudo megnyitni a kepeket
Majd nézek melót a környéken, mert van sok de én az igazit keresem
Mercibe is hozna vinne a busz 150ert még egy csomó kecskeméti cégnél lenne 150+ de nekem annyi utazás stresszes
Elsősorban biciklis megközelítés érdekel ami max 30-40 perc, ennyi kardió reggeli előtt pont fasza szóval max 15km
Hatalmas egy szar ez a win letöltöm amit kiad, és akkor sem tudja megnyitni, visszaküld hogy töltsem le újra
Vettem laptopot i3, 8gb ram, a faszomtudja milyen videókartya, ennek piritania kell mindenki szerint, aztán az első napon febasz mert lassú.
Winfos... nagyobb szar mint az android. Egy pillanatig sem értem miért verik erre az informatikusok.
Toltsd le,mit veszithetsz?
Töltsd le nyugodtan. Müködik.
Ezt a formatumot hasznalja szinte minden már, ugyan az a minőség, kisebb helyen
https://www.louis.de/artikel/s...
Mercibe is hozna vinne a busz 150ert még egy csomó kecskeméti cégnél lenne 150+ de nekem annyi utazás stresszes
Elsősorban biciklis megközelítés érdekel ami max 30-40 perc, ennyi kardió reggeli előtt pont fasza szóval max 15km