Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem merem elindítani, szerintem jobb is.
Sose bánkódj, hallgass inkább zenét!
http://youtu.be/AyRwfFfB2W0
Mindenki elhúzott motorozni, csak én melózok még?
Jajj ne már ez így elég snasz
Nekem gyári csomagtartó van fent. Doboz még nem volt rajta, az egy korábbi motorm volt, amiről a szél letépte.
Oldaldobozban érdekes módon kevésbé gondolkodok. Úgy tervezem, hogy a felsőt felrakom, kétoldalra meg repülős táskákat, illetve sátrat kötözök fel magára a konzolra. Ha aggódok az eső miatt, akkor szemeteszsákkal borítva. A kempingig kibírja, napi szinten meg úgysem kell majd. Napi szinten igazából elvileg egyik sem kell, mert a bukót tudom rögzíteni, a hátizsák meg elfér a zasszony hátán...

Nem vagyok én gs huszár, aki egybe veszi a motort a túrafelszereléssel...
téli ruhák beszerezve
Neked sem bünteti a szemeidet a far-konténer egy sport-túrasport motoron? Hihetetlen bután áll nekik, két jó oldaldoboz sokkal kevésbé vizuális környezet szennyezés.
Még csak 70 km-t ült mögöttem, tankoláskor már mondtam neki pár alap dolgot, hogy mit kéne máshogy, egészen ügyes volt a végére.
a noname doboznál minimum lefogatod egy átmenőcsavarral és nagy alátéttel... az összes szar....
Az is lehet, hogy nem 130-al mentem
Az elvileg noname volt, a mostani, amit fel tudnék tenni valami márkás. De az emlék megmaradt
az is hiba, neki csak a motorral együtt kell dőlni, nem a sofőrrel...., se jobban se kevésbé....
Na ez érdekelt, a technikai része. Én utas szinte soha nem voltam, nem ismerem a trükkjeit. Kanyarodi bezzeg nagyon szeret, érzem, hogy már a kanyar előtt készül és jobban bedől, mint én.
az utasnak is kell tudni "motorozni".... gyakorlás kérdése. gyorsításnál kicsit előre dől és ha kell a kabát két oldalába tud kicsit kapaszkodni. fékezésnél pedig combból megtartja magát, max kicsit rátart a hátamra, vagy uugy belekapaszkodik kétoldalt a kabátba kicsit... én szinte észre sem veszem, hogy van utasom...
Ott maga az anyag volt gyenge műanyag. Hiába raksz fémlemezt és úgy fogatod oda, akkor máshol fog fogást találni és megint letépi a szél. Bár ilyennel még nem találkoztam, ott a rázkódás, szél, minden összejátszhatott, hogy kifáradt az anyag.
Ööööö... nem
Azt másnak nem tépi le amúgy a szél? Nekem egyszer sikerült.
A doboz aljából jókora darabokat kiszakítva leszállt. Aztán ölben vittem tovább...
Vagy tegyek az aljára egy nagy acéllemez-táblát?
Ha utas van fent, akkor nyilván nem gond, de egyedül talál rajta fogást.
Szerintem ez lesz, csak kíváncsi volt hogy megy a vas, ON-ba tettem a város határában az injektorokat, Ő meg győzött kapaszkodni. De túrán úgyis csak kódorgunk meg bóklászunk.
Majd hozzá szokik ha n nem akar lemaradni
Ez van itt is !
Esetleg utassal mehetsz óvatosabban is.
Kapaszkodjon beléd. Mi így szoktuk.
Vagy tegyél fel egy topcaset és akkor nem esik le.
Ezt kéne elkerülni.
van ilyen heveder szerű cucc, amit a derekad köré teszel

Anyóca meg gyúrjon combra kicsit, hogy tudja magát tartani.