De ha a motor a lényeg, akkor miért hagytad le a felét?
Lehet giccses naplementés felhőt fotózni motorral, de legyen már rajta mindkettő.
És ha a padon ülő csajt is oda állítod rendesen, hogy minél többet kitakarjon az angol vacakból akkor még tetszene is
20, 22max. Otthon melegebb van, kerülgetjük az esőt. Pénteken délelőtt 8fok, este megint 8. Szombaton kellemes 18-23 aztán oriási eső, ma hűvös aztán eső és déltől kb 20fok. Jövőhétre viszont végig jóidőt jósolnak. Talán van még 2hét mielőtt minden faleveles lesz
Na meg volt ilyen is mint a képen, Winnetou emlékmű, az út széleaz egy kb 150méteres szakadék
Ma beleakadtam egy motoros felvonulásba Tarján és Tát között. Fel nem foghatom, hogy mi a jó benne, hogy közel 100-an mennek az egyik legjobb minőségű szerpentinen lépésben egymás hegyén-hátán rendőri biztosítás mellett.
Vagy valami esemény (emlékezés) kapcsán történt mindez? Akkor egy picit más vetülete van.
Köszi Zoli az egész napos szerelést, a végén csak eljutottunk ide. Viszont valamit csinálni kell majd még a motorral, túlságosan is megy, egy nem tudom mekkorra fireblade egy púpos kuporgós emberrel lámpától 80-ig nem tudott elmenni mellettem
Lehet giccses naplementés felhőt fotózni motorral, de legyen már rajta mindkettő.
És ha a padon ülő csajt is oda állítod rendesen, hogy minél többet kitakarjon az angol vacakból akkor még tetszene is
De amúgy komoly. Praktikus ha ilyen helyre mentek.
https://trexpert.hu/?oldal=14&...
Na meg volt ilyen is mint a képen, Winnetou emlékmű, az út széleaz egy kb 150méteres szakadék
Vagy valami esemény (emlékezés) kapcsán történt mindez? Akkor egy picit más vetülete van.