Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én szóltam neki hogy benne van.
De ha a motor a lényeg, akkor miért hagytad le a felét?
Lehet giccses naplementés felhőt fotózni motorral, de legyen már rajta mindkettő.
És ha a padon ülő csajt is oda állítod rendesen, hogy minél többet kitakarjon az angol vacakból akkor még tetszene is
Medvespray?
De amúgy komoly. Praktikus ha ilyen helyre mentek.
https://trexpert.hu/?oldal=14&...
Az, kukával a közepén
20, 22max. Otthon melegebb van, kerülgetjük az esőt. Pénteken délelőtt 8fok, este megint 8. Szombaton kellemes 18-23 aztán oriási eső, ma hűvös aztán eső és déltől kb 20fok. Jövőhétre viszont végig jóidőt jósolnak. Talán van még 2hét mielőtt minden faleveles lesz

Na meg volt ilyen is mint a képen, Winnetou emlékmű, az út széleaz egy kb 150méteres szakadék
Az jó. Itt drágább.
Jo hely. De ahogy látom ott sincs az a nászéjszakai forróság már.
Csak a színvonal miatt
Fogadok hogy a dk tüntetést helyesled.
A békemenetet végképp nem értem. Milyen béke?hová mennek?
Birkák...
Miért a békemenetnek mi értelme van? Ott is irkák vonulnak csapatban...
Mostanság nagy divatja van. De értelme nem tudom mi. Feltartanak másokat, a motorozást kizárt hogy élvezik. Vonulgatnak.
Tessék, egész motorok, a víz nem folyik sehová és a mester alkotás közben
Akkor tolhatom
Ma beleakadtam egy motoros felvonulásba Tarján és Tát között. Fel nem foghatom, hogy mi a jó benne, hogy közel 100-an mennek az egyik legjobb minőségű szerpentinen lépésben egymás hegyén-hátán rendőri biztosítás mellett.

Vagy valami esemény (emlékezés) kapcsán történt mindez? Akkor egy picit más vetülete van.
Én egyet szoktam akkor megy úgy mint a gs.
Ha nagyon megy, akkor húzz le két gyertyapipát!
Félbe vágott motorok és emberek, a víz meg kifolyik oldalra.....
Tényleg, csakis az lehetett
ez van,a motorok csinosak ez a lenyeg,fagyi nem volt.
ezres.
Inkább vigyél féktisztítót meg öngyújtót, garantáltan elriasztod.
Köszi Zoli az egész napos szerelést, a végén csak eljutottunk ide. Viszont valamit csinálni kell majd még a motorral, túlságosan is megy, egy nem tudom mekkorra fireblade egy púpos kuporgós emberrel lámpától 80-ig nem tudott elmenni mellettem