Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sok választása nincs szegény gyereknek, vagy megy vagy nem, mert amikor több pénzt kért akkor mondta neki a főnök ha nem teszik mehetsz
annyi gyakorlata és eszköze nincs hogy egyedül vállaljon nagyobb munkát, az hogy újradeszkázza a ragajt a nyugger mamiknál ebből nem lesz meg a megélhetés
Ha haggya hogy szopassak.
Mindig van oka ami kimarad a legendabol.
azért ez nem egész így van
pályakezdőként elég fos világ van kb bármilyen fizikai melóban
gyerek osztálytársa elment ácsnak, mert abban van a nagy pénz aztán telibe szopatják már vagy 2 éve és pénze sincs igazán sok ahhoz képest hogy reggeltől-estig tolja
de kb ugyanez van mindenhol, aztán persze hogy nincs kedvük hozzá
Nem veszek,köcsög telefon,ész kell a hibafeltarashoz .
Amúgy komolyan.
Ez kb a szoci era elég komoly hibája volt hogy azt sulykoltak nincs diplomad nem éresz semmit.
Gyakorlatilag az összes fiatal irtózik a kétkezi munkától.
Legalábbis itthon,kinn simán elvallal betegápolástol a hamburgersutesig mindent.
De hogy elmenjen autoszerelonek az derogal,pedig simán több pénze lenne itthon mint bármi konytarosnak és nem fizikai meló inkább veszek ez kell hozzá,jó néha ki kell emelni dolgokat koszos helyről.
én azért remélek még minumum 100-120 évet
ebből még 25 melóval tellik el a többi meg motorozás peca ribik és kocsma
Hova sietsz?
Pont leszarom,20 év múlva alulról szagolom az ibolyát.
magyarországnak kb 20 éve van még aztán nincs tovább
akkor már annyi lesz a küszöbmajom hogy képtelen lesz működni
Az ujsagiro,főleg a független objektív az meg tarhal.
Én még nem találkoztam akcentussal a haverok között, pedig már sok éve kint vannak... a probléma az, hogy a szaktudás kimegy, nekünk meg ittmaradnak a nullák. akiknél itthon is szaktudás van, azokat felszívják a nagyobb cégek azonnal, mi küzdünk a zéró amatőrökkel... a sok zombiról, akit meg el kell tartanunk (legyen fehér vagy cigány), már ne is beszéljünk, mert mindenre alkalmatlanok....
azt értem, hogy te egyedül csinálod a kis boltot, de ezek a boltok nem tartják el az országot... kell a szakember a termelő tevékenységhez, azokból meg nincs... persze kommunikáci és médiaszakos, meg andragógus, meg bölcsész az van vazze
Magyarországon nagyjából minden olcsó...nagyon olcsó...én mondom, hogy ez ennek ellenére nem csábít vissza...nyilván azért olcsó, mert...
Mert ők is buzi németek lettek
Ismerős Ausztráliaban volt 6 évet aztán mégis rendesen beszélt magyarul
Nem is mondtam hogy gyere,vajon mert hiszik azt hogy térden állva sír mindenki hogy gyertek haza?
Azt azért furanak találom hogy két év után akcentussal beszélik a magyart.
Anglia még elmenne nekem is mert az az élet stílus jobban bejön
A nyelvet is meg tudnám tanulni egész gyorsan, 10+ éve még olvasni egész jól tudtam angolul
De ezt a buzi német nyelvet sosem tudnám megtanulni, inkább az orosz az se bassza annyira a fülem mint a német szöveg
A 90es években nagyon megutáltam ezt a német fajt
jajj
Én ebbe még kicsit belenyúltam volna sarokcsiszolóval. Úgy is kuka a lánc is szóval az is legalább egy helyen szakadjon el
Nagyjából minden...de akkor sem költöznék vissza semmi pénzért :-)
Azok nem hagyják el a városokat :-)
A fárszit meg a pastut meg nem vagyok hajlandó megtanulni.
Nem tudok németül,jobb ha mindenhol van magyar a szállodákban.
Az a te bajod
En nem poenkodok.
Ezzel elpoénkodunk, de ilyen nem lesz... nem is jönnek haza, csak ezzel az a baj hogy sok szakértelem kint marad, a mosogatok meg hazajönnek vagy itt maradnak
Majd lesz rosszabb ha eltűnik a dojcs és ali lesz a főnök.
Amúgy meg szerintem ezt a hazajovetelt nem kell erőltetni.
Maradjanak kinn.