Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fent a képek, szerintem azon is elférnél.
nekem is volt olasz motorom egy ideig
ez volt az egyetlen motorom amin kényelmesen tudtam állni menet közben
Havernak volt Falco-ja, nagyon kényelmetlen, de imádta. Nekem valahogy nem egészen adja ki az a forma, valami hiányzik róla a szememnek, a Tuono, Rsv szebb lett. A Futura meg a legszebb.
Hid el,most sem ülsz a legjobbon.
Köszönöm szépen, 1 hét alatt majdnem benne van az első 1000 km, eddig szuper.
Sok örömteli km kívánok vele !
Nem szabad a sztereo-ban kapott mantrázásokkal foglalkozni, én nagy V2-t akartam, lehetőleg nézzen is ki valahogy, ezért olasz lett.
Gagyiva navigator, raptor ezekben van sv650-1000blokk másik elektronikával.

Én is nézegettem a falcocat de nem jutottam addig hogy kipróbáljam, több ember is lebeszélt róla, akkor még hallgattam ezekre a mendemondákra, ha most is hallgatnék rájuk akkor nem a világ legjobb motorján ülnék, ktm-en
Most töltöm fel
Na milyen motorod van he?
Kevertem valamivel, tényleg ebbe is a Rotax-ot rakták. akkor 5 típus lett ezzel a blokkal szerelve.
mondjuk most jutott eszembe hogy a cagiva
ez a sok olasz foshalmot mindig keverem
a navigatorban is sv1000 blokk volt
azok legalább nem esnek széjjel mint a rotax
Császtok
Szerintem ennek olvass utána mégegyszer.
Laptop nem hajlandó adathordozóként felismerni a telót, este felrakom asztali Pc-ről, az nem baszakszik ennyit.
Rsv alapokon túrasport test a bevált Rotax 1000-es blokk első szériájával.
Körül lőtted már elég jól, de még nem talált, a Caponord Sv 1000 blokkal fut. Én a legritkább negyedik testvért fogtam ki.
falco,caponord,tuono,rsv.
4 típus készült ezzel a blokkal, de amint engedelmeskedik végre a telefon és hajlandó a laptopra felhegedülni a képeket, már rakom is fel.
piros,sl,falco,képek.
Majjjdnem! Szerinted bármit is megveszek én teljes áron?
Ez nem az én már láttam róla egyet.