Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

néztem, nem jó a fejformámra

HJC még benne van a pakliban az LS2-vel együtt
Neked most mennyi motorod van? Van a Zzr, a Gsxr meg a Dl is a tiéd?
Vegyél inkább n87-et, 70alatt van már, vagy hjc...
Esztergomban tetszik kujtorogni?
Hy!
Igen volt, és ajánlom de akkor már legalább az 50.4-et abban van napszemüveg is. Ez még az 50.2-ő volt.
Privát!
Hej,

neked van Givi sisakod? Milyen, ajánlod?
Hogy hasonlítasz faterodra. Szép az a tejfeles doboz na.
Kezdődik a szezon
Akkus sarokcsiszolónak nem sok cucc tud ellenállni, szóval az ellen nem véd :-) De remélhetőleg elrettenti az orkokat az esetleges további beavatkozások alkalmazásától.
Valóban nem olcsó, de ez már igen komoly elhárító erő a babráló művészek felé. Én elsőre egy "flex-álló" láncos és "samu-kalapács" álló lakatos, mondhatni "lakatos-álló" láncot és lakatot vettem, ez már elég ahhoz, hogy ne akarják kitörni a kormány zárat, mert eltolni úgysem tudják.
Igen, ha elkezded mozgatni, akkor riaszt.
Valóban nem olcsó, viszont már jó ideje szerettem volna ezt a típust, ezért visítva bár, de megvettem. Olcsóbb beszerzési lehetőséget kerestem - sajnos kb. mindenhol ennyi az ára. (Louis, ebay, stb.)
Hát ez mocskos drága.

Mi aktiválja a sípolást ? Mozgás?
Ilyet vettem nemrég:
http://www.rmcmotor.hu/termek/...
Elég hangos :-) Féktárcsára felpattintást követően 4 másodperced van, hogy lezárd/élesítsd - ha tovább molyolsz vele, már elkezd sípolni.
Van hozzávaló zárószemes ABUS láncom is régebbről, szóval univerzális.
Ugy gondolom hogy igen :D mert ha megmozdítják akkor talán kezd sípolni és nem viszik el, vagy legalább meghallom. Na meg mellé egy gps nyomkovető
Nekem jó, elvégre szép, okos és legenda
Muszály sípolnia?
Ha már zárak, mi a jobb, egy féktárcsa zár vagy egy böszme "tehénlánc" és lakat a hátsó felni és valami bebetonozott vasszerkezet között?
Clam nem jó neked?

Nincs valami nagyon hangosan sípolós féktárcsazárad vagy valami ilyesmi ?