Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fantom leírta a lényeget, nem 20 lóerő, elég jól megy, a maga kategóriájában a legjobbak közt van.
Jah és 206 kiló az egész.

Igazából a caferacer kinézet és a két henger ami nem jön be nekem.
Amúgy jó.
A jelenleg futó Thruxton 97 ló és 112Nm mindezt 6700-5000 fordulaton leadja.
KB mint az 1200 as bandit.
Nem 20 lóerő és ha szabad ilyet mondanom a régi 1000f ahoz képest kőhüllő.
Szóval nem gyenge.
LG ben ez is tetszik, hogy tudja a mirror linket, azaz a telo képernyőjét kirakja. Így meg kb. Felesleges is bármi app.
Nyomaték, Józsi, nyomaték! Az sem túl sok, de legalább alacsonyan leadja. Bár mivel te alapvetően a forgós motorokat szereted, így igazából neked abszolút érdektelen a vas, gondolom.
Szépnek szép, de van vagy 20 LE... Ott megbukott.
Pontosabban nem lenne baj hogy gyenge, de akkor legalább lenne egy kicsi és könnyű 350-es...
Az én, és a hozzám hasonlóan megélők körében te vendég vagy. Szívesen fogadunk.
Nagyom védi a Suzuki-t, a V-troll meg szívja a vérét.
Rácuppant?
Pálinkában jó vagyok én is :-)
Ez a kemény nem a kád széle.
clam rátalált vénégyre.
Ja igen, a YouTube-ot is CSAK telefonról vezérelve, mert a belterjes app konkrétan nem kezeli a külső billentyűzetet!
Annyi értelme volt az okosságnak, hogy legalább a filmeket lejátsza a NAS-ról...
Sajnos eddig is csak a youtube-ot tudtam használni rajta, a böngészés régen is gyatra volt, szóval akkor a csalódást nem jelentett.
Persze, azzal a hardverrel futhatna rajta rendes Android, vagy akár Linux is... de miért nem támogatja a gyártó? Az egy Win-Win szituáció lenne szerintem. (Hacsak nem a sógor a hivatalos app fejlesztője a Samsungnak...)
Boldog,békés napot mindenkinek !
tarha.hu
Linglong fasza
Én idézet álló vagyok, 1000-ből 1 aminek van értelme talán, a többi üres marhaság.
Na, úgy látom nem csak engem baszott fel a Samsung okosTV
http://www.origo.hu/techbazis/...
Az első követőm.
Sanyi ez igazán mély lett, teljesen el vagyok alélva
A völgybe több oldalról le lehet gurulni, de ha felnézünk mindig a béka seggét látjuk. A folyóba zsáraz vagy vizes lábbal is bele lehet lépni, de ha beleesünk a zacskónk is vizes lesz.

"falvai népi megfigyelések"

azt hiszem kiadom a megfigyeléseimet mert van még egy halom és hátha találok pár madarat akik elalélva a mély értelemtől eltartanának....