A jelenleg futó Thruxton 97 ló és 112Nm mindezt 6700-5000 fordulaton leadja.
KB mint az 1200 as bandit.
Nem 20 lóerő és ha szabad ilyet mondanom a régi 1000f ahoz képest kőhüllő.
Szóval nem gyenge.
Nyomaték, Józsi, nyomaték! Az sem túl sok, de legalább alacsonyan leadja. Bár mivel te alapvetően a forgós motorokat szereted, így igazából neked abszolút érdektelen a vas, gondolom.
Ja igen, a YouTube-ot is CSAK telefonról vezérelve, mert a belterjes app konkrétan nem kezeli a külső billentyűzetet!
Annyi értelme volt az okosságnak, hogy legalább a filmeket lejátsza a NAS-ról...
Sajnos eddig is csak a youtube-ot tudtam használni rajta, a böngészés régen is gyatra volt, szóval akkor a csalódást nem jelentett.
Persze, azzal a hardverrel futhatna rajta rendes Android, vagy akár Linux is... de miért nem támogatja a gyártó? Az egy Win-Win szituáció lenne szerintem. (Hacsak nem a sógor a hivatalos app fejlesztője a Samsungnak...)
A völgybe több oldalról le lehet gurulni, de ha felnézünk mindig a béka seggét látjuk. A folyóba zsáraz vagy vizes lábbal is bele lehet lépni, de ha beleesünk a zacskónk is vizes lesz.
"falvai népi megfigyelések"
azt hiszem kiadom a megfigyeléseimet mert van még egy halom és hátha találok pár madarat akik elalélva a mély értelemtől eltartanának....
Igazából a caferacer kinézet és a két henger ami nem jön be nekem.
Amúgy jó.
KB mint az 1200 as bandit.
Nem 20 lóerő és ha szabad ilyet mondanom a régi 1000f ahoz képest kőhüllő.
Szóval nem gyenge.
Pontosabban nem lenne baj hogy gyenge, de akkor legalább lenne egy kicsi és könnyű 350-es...
https://index.hu/gazdasag/2018...
Annyi értelme volt az okosságnak, hogy legalább a filmeket lejátsza a NAS-ról...
Persze, azzal a hardverrel futhatna rajta rendes Android, vagy akár Linux is... de miért nem támogatja a gyártó? Az egy Win-Win szituáció lenne szerintem. (Hacsak nem a sógor a hivatalos app fejlesztője a Samsungnak...)
http://www.origo.hu/techbazis/...
"falvai népi megfigyelések"
azt hiszem kiadom a megfigyeléseimet mert van még egy halom és hátha találok pár madarat akik elalélva a mély értelemtől eltartanának....