A triumph jelenlegi motorjai olyan mertekben hasonlitanak a japanokera mint ket tojas,kiveve a kinezet es a hengerelrendezes.
Jelesul konkretan yamaha rahatas olyan szinten hogy lattam fz1 en ugyanaz a kabelgubanc van mint a streetben.
Végig hallgattad ? Azt hittem sokkal több fikázás lesz benne, aztán csak eldurrantottak egy klisét, egy elég szar klisét. Többet vártam tőlük.
Viszont durva hogy egy újságíró elég könnyen megkérdőjelezte a vendégeket pl a telelever könnyebb vagy nehezebb, jobb vagy rosszabb... olaszokról viszont szépen burkoltan megfogalmazta amit mondok en is, nincsenek átgondolva, van a polcon ez az és abból lesz egy motor.
Ugyanez a triumph is, igaz hogy mind a kettő baromi jó de nekem nagyon nem tetszik ez logikátlanság.
most is mászkál vele, igaz külföldre nem szokott mostanában
persze nem sportgép, és nem is terepgép, de egész jó kompromisszum, főleg felénk a balkáni utakon
a 950 ser kb az egyik legjobb mindenes motor
ismerős újonnan vette 10évig csak a benzint öntögette bele, meg néha olajat-gumit cserélt
10év után levette a ktm szervíz pár százasra de azóta is fasza
1 rész hús és 9 rész zöld mellé
tiszta kecskefarm
Jelesul konkretan yamaha rahatas olyan szinten hogy lattam fz1 en ugyanaz a kabelgubanc van mint a streetben.
Viszont durva hogy egy újságíró elég könnyen megkérdőjelezte a vendégeket pl a telelever könnyebb vagy nehezebb, jobb vagy rosszabb... olaszokról viszont szépen burkoltan megfogalmazta amit mondok en is, nincsenek átgondolva, van a polcon ez az és abból lesz egy motor.
Ugyanez a triumph is, igaz hogy mind a kettő baromi jó de nekem nagyon nem tetszik ez logikátlanság.
Kep?
amíg nem kötelező semmi bajom vele, szóval tőlem elférnek, csak ne sokat lássak belőlük
persze nem sportgép, és nem is terepgép, de egész jó kompromisszum, főleg felénk a balkáni utakon
Balesetmentes sok boldog km-ert vele!
ismerős újonnan vette 10évig csak a benzint öntögette bele, meg néha olajat-gumit cserélt
10év után levette a ktm szervíz pár százasra de azóta is fasza
főleg nem 190 centivel