Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha top formában vagyok egy percen belül is megy
mostanában sokszor sikerül, nincs meló nincs stressz a ceruza midig áll
lehet veszek barna festéket és cigó leszek
A mocskos kormány csak 5%ot kap.
Sokra mennek az 5%-os ÁFÁ-val - a geci kiskereskedők simán benyelték az egészet.
Azért a tarha.hu eldonthetne hogy az áfa a bevétel döntő többsége vagy az eus pénzek.
Még egyszer az egyszer ez nem megy.
Továbbá az alapvető élelmiszerek áfájának 5% ez fontosabb a szegényeknek , talan a kannás bor,a mobiltelefon nem.
Végülis, ha előtte még másfél percig így rázza is a picsáját még akkor is csak 1 ezres
Legyél másfél perces, mint Ini. Úgy csak 500 forint egy eksön….
Hű, honnan kéne egy ilyen csajt leakasztani hogy az ne kerüljön óránként 20000-be
Én meg ezen, most jött
Na én most ezen röhögök éppen:
https://index.hu/gazdasag/ado_...
Feri már rég megmondta a tutit.
Szerintem nem lassan....
Meg atkepezheti magát ilyesmire.

http://youtu.be/PMhtGC7-U54
Pénz nélkül, vaze?
persze van oka, az egyik hogy szeretne minden nap otthon vacsorázni, ja és nem heti 1-2 estét a barátnőjével tölteni
mondta mennyi órabérben van de nem emlékszek mostanában elég sok órabért hallottam
Itt lép életbe amit Zoli írt, mindig van oka ha meg tudják szopatni. Csak ezt nem vallja be senki.
Mielőtt szagolgatnád, szólj Neki, hogy tusoljon le, nehogy megszédülj a bukéjától !!
vagy 5 éve ugrál a tetőkön azért nem egy másodéves ipari tanuló
na mindegy......
azért a mostaniaknak nem kall ám annyit agyalni mint régen, pl nekünk még az ácsok"találták ki" milyen tető legyen mi merre álljon milyen anyag stbstb
mostanában meg mindenről terv van, csak "oda kell tenni" havernál néztem a kivitelezési dokumentumot baszki még a csavarok vastagsága-hossza is benne van
ott ilyen fura tető van hogy fele fa meg fele vas, van egy laposabb "dizájn" rész az elég erősen meg van vasalva buzi nagy i gerendákkal
De már van gazdagon csak vigyed megint... nem érint szerencsére, és nem is fog.
szerintem még egy ilyen nagy nem lesz egy jó ideig, közel sics annyi béna hitel amivel be tudják a népet szopatni
Ez a tanulópénz, ezt meg kell fizetni. Pár év és kitanulja a mester mellett a munkát. Akkor már tarthatja a markát ha önállóan tud dolgozni
2020-ig rebezsgetik az újabb válságot csak kicsit keményebb lesz mint a 2008-as.
amúgy pont rábaszott a gyerek, mert mire összeszedi magát kifut a csok és lesz itt egy kurva nagy pangás, ha nem is a 2008 utáni, de leül az építkezési láz rendesen
az a baj lassan itthon minden szar...
biztos van máshol jobb hely
mondjuk győrben.....
nem sokat beszéltem vele, annyit mondott hogy az 1 hetes munkásjáratoknál több lenne a pénz, hétfő hajnalban indulás pénzek vagy épp szombat este későn érkezés, közben a szarabbnál szarabb szállásokon aludni egy hétig , plusz egy csomó pénz elmenne így kajára
szóval ilyent nem akart
Esetleg másik főnök?Mashol?