Nem ismerem, de a videóit régebben nézegettem - azóta ráuntam.
Ha karburátor bajaim lennének, akkor örömmel vinném hozzá a gépet - ahhoz nagyon ért - de az égvilágon semmi mást nem bíznék rá.
Na pont ezt akartam megemlíteni. A szétesixer, amiben kopóalkatrész volt a blokk, de csak egy darab van belőle az országba', és jobb állapotú, mint a 20 eKm-t futott XX. Nagy mók(a)mester az öreg.
Ilyenkor kérdés mit művelnek a goncokkel.Penesz a borruhan.
https://totalbike.hu/sebessegoltara/2018/10/02/hazi_vajakolassal_mentettem_meg_a_borruhamat/
netflix kell a gyereknek hogy az angol tudása megmaradjon, itt a környékben nem sok ilyen nyelvű ember van
youtube-on meg a sok faszságot nézi
youtuberek
sok-sok éve az lg csinálta a legjobb panelokat,ráadásul a legtöbbet is egy csomó más gyártónak is az lg csinálta
szóval szinte mindegy milyen tv volt az ember az lg képét nézte, igazándiból csak az sw volt más meg a dizájn
mostanában nem érdekelt a téma.... mert még a régi sok-sok éves tv-m is többet tud mint a mai 80 ezeres kategória
Okos TV-ket feldughatnák maguknak a gyártók. Elkomplikált szar kezelés, szolgáltatások nagy nullák.
Ha lenne buta TV ilyen képernyőkkel, azt vennék. Ha valami értelmes szolgáltatás kell még egy RasPi is jobbat tud mint ez a sok butított vacak.
YT v olt az egyetlen amit használtam, de azt is letiltották pár év után. Csókoltatom a Samsungot.
Robot gépágyút ne felejtsétek el
8. kerületben laktok hogy ennyire kell aggódni?
Nem mondom hogy nem fordulhat elé bármi, de azért Tom Cruse sem ér rá minden nap hogy motort lopjon.
Riasztót kb. mindenki leszarja, de azért jó ha van benne. Ezen felül a GPS hogy megtaláld ha valahova leteszik pihentetni.
A láncot is viszi a flex, de legalább addig is tökölni kell vele.
GPS jammer koránt sem olyan gyakori és hatásos mint amennyi kínai árulja.
3hengeres csodát várom hogy mi fikázást fog kapni.
Ha karburátor bajaim lennének, akkor örömmel vinném hozzá a gépet - ahhoz nagyon ért - de az égvilágon semmi mást nem bíznék rá.
Az sr 50 en is ilyen tengely van.
Nem csak penészes volt, hanem szét is porladt a bőr.
https://totalbike.hu/sebessegoltara/2018/10/02/hazi_vajakolassal_mentettem_meg_a_borruhamat/
youtube-on meg a sok faszságot nézi
youtuberek
szóval szinte mindegy milyen tv volt az ember az lg képét nézte, igazándiból csak az sw volt más meg a dizájn
mostanában nem érdekelt a téma.... mert még a régi sok-sok éves tv-m is többet tud mint a mai 80 ezeres kategória
Ha lenne buta TV ilyen képernyőkkel, azt vennék. Ha valami értelmes szolgáltatás kell még egy RasPi is jobbat tud mint ez a sok butított vacak.
YT v olt az egyetlen amit használtam, de azt is letiltották pár év után. Csókoltatom a Samsungot.
8. kerületben laktok hogy ennyire kell aggódni?
Nem mondom hogy nem fordulhat elé bármi, de azért Tom Cruse sem ér rá minden nap hogy motort lopjon.
Riasztót kb. mindenki leszarja, de azért jó ha van benne. Ezen felül a GPS hogy megtaláld ha valahova leteszik pihentetni.
A láncot is viszi a flex, de legalább addig is tökölni kell vele.
GPS jammer koránt sem olyan gyakori és hatásos mint amennyi kínai árulja.
bár azok még csak rendes tv-k nem ilyen okos faszom