Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attól még feküdhetsz a tankon, nekem tök furcsa volt a dl eleinte, nem lehet rajta
Nem zöldebb, más.... nincs ez a fasszoposkodas, mint itthon. Az ismerőseim nem jönnének haza, kint sokkal nyugodtabban, jobban élnek, igaz ne mosogatni mentek ki
Van ami olcsóbb itthon?
Pedig kinn minden sokkal zöldebb.
Az a baj, hogy ez nem pénzfüggő. Sőt.
Inkább félek én a 17 éves elkényeztetett újgazdag kislányoktól, akik X6-ban tolják...
Nem a haszon sok százalékosan, hanem az adótartalom... kb a fele adó. Nálunk meg olcsó is sz üzemanyag a nyugati országokhoz képest... igazából minden más is... meg Horvátország is drágább pedig alacsonyabbak a fizetések....
ebben van vmi, túl sokan vannak az utakon...
Örülj neki: kevesebb mazsola meg világtalan vakegér lesz az utakon!
Megint emelik a benzin árát 5 Hu-f-al , és engem roppant módon érdekelne, hogy ezen mennyi a tisztességtelen haszon, és mennyi a tényleges ára??!! LEHET, HOGY EZ IS OLYAN MINT AZ UZSORAKAMAT???!
Kitűnő!!
Nincs ez még nagyon elkopva, mert még a gazdáját nem vitte neki a szembejövő forgalomnak!!!
Nincs azzal baj, csak rendesen meg kell húzni a láncot - mert amúgy csúszókuplungként fog funkcionálni.
Nincs pazarlás, tengelyig ki van fizetve!
Ez még jó így ugye?
Bizony, még csak tanulom a gépet.
Remélem az enyém is.
Elvileg akár jövő héten már hallhatod is a városban!
Nosza hajrá!
Mer lassan jársz
Kerékpár nem jó - azt tekerni kell.
Ez kerékpár issss! Embör-gép hibrid!
...és milyen perverzióból? Mert amúgy ATTÓL nem lenne gyorsabb egy sima kerékpár?