Ezzel nagyon egyet értek. Minden hónapban a fizetésed habár elenyésző aránya, de a bantu tetvek fenntartására megy. Minek azoknak még adni, csak még többet párzanak, mint patkányok?!
Jó eséllyel a fel labamra elég a mérete
De egyszerusitek,11-13 fokban nem megyek max melóba,az 15 perc.Ha alamegy a hőfokon kocsival járok mert mire beoltozom medvebe több időm megy el mint amit az úttal sporolok.
Evvel az a baj hogy az adományokat 90%-ban a cigók kapják.
Vagyis ez még nem is lenne baj hanem az hogy így is ingyenelők és még többet kapnak.
Sőt még nem is az a baj hogy többet kapnak hanem hogy semmi értelme nincs mert csak a szaporításuk lesz fokozott nem a beilleszkedés
Mivel ennek sincs komoly hagyománya Magyarországon...felénk egész komoly alapítványok, klubok, szövetségek vannak, komoly támogatásokkal, de hasznosak.
UNICEF szeretettel.Makro környezetben célszerű terjeszkedni.Gyerekruha védőnőnek,ő tudja hol van rá igény leginkább.Egyéb adományt olyan helyi szervezethez amit ismersz,ismered a tagjait belelátsz a tevékenykedésükbe.
Annyit nem kap :)
A fő okot nem tudom megszüntetni, de ettől lehetünk emberségesek, vagy legalább is tehetünk lépéseket a lelkiismeretünk megnyugtatására
Király, ez jó is esésnél, de nem fogja le a szelet.
Ha kíváncsi vagy kölcsönadom egy körre az én ruhámat, és rájössz.
Aláöltözővel 0 fokig vagyok jó, bár a markolat fűtés akkor már tényleg jó, ezzel együtt is.
Elvégre az alkoholisták tartsanak össze?
Én nem adok nekik, attól hogy őszinte.
Volt már hogy adtam kp.t de az momentán nem kérte, viszont rászorult.
De leginkább hajléktalanokat segítő szervezeteket támogatok. Ők jobban tudják hasznosítani.
https://www.kepesmotor.hu/apri...