Nem szőrcsomó, mert vizsla olyat nem tud, 1 nap alatt még nem is feltűnő, de így a napi takarítással érzem a nap végére a különbséget.
A vizsla szőr ráadásul olyan mint a plutónium. Nem veszed észre, de mindent megfertőz. Még a CD játszóban is találtam pár szálat a múltkor
Nekem padló fűtésem van, de érdekes mód csak átjönnek szaglászni (néha kajálni) a kutyák&macska
De nagy szőr csomókat nem hagynak it!
Inkább csak élvezik hogy mekkora játszó terük van
De a köcsög macska ha épp othon vagyok akkor reggel 5kor mindig az arcomba mászik
Van egy kis állat ajtó azt k..a gyorsan megtanulta hogy hogy nyílik
már meg vóót!
Jó a kapcsolatom a családdal, engem nem idegesitenek&zavarnak! Csak akkor jönnének ha hívom őket!
Kicsit még furcsa reggelente hogy szevasz szomszéd de no problem
Nekem a kutya termeli a szőrt.
Napi szinten kell takarítani, de a robotporszívó megoldja.
Ennyit bőven megér, és nem is gagyi. Hatékony a takarító képessége és okosan navigál. http://xiaomishop.hu/mi_egymas...
Azért nem olyan vészes...!
Jó ha most minden szobát elkezdenék takaritani, mire végzek ,kezdhetem előröl...
De van valamilyen elszívós bizz basz, ami a levegőt szűri emeletenként és csak a szűrőt cserélem (elvileg havonta) meg nap kollektor kutya fasza minden van
Az ősöknél tényleg heti szinten kellett portalanitani, de most így másfél hónap távlatában azt mondanám hogy nálam ez "felesleges"
Köszi
Azért sokan nem mondhatják el, hogy van külön xbox szóba, amolyan szerelő szóba stb stb és az ősök is k..a messzi laknak, mert az iker szomszédaim
A kertet egybe nyitottuk, meg ilyen lehetőséget a hülye se hagyna ki!!!!!
Nem mind hogy egy belvárosi emeletes kb 80nm-es ház árából, hozzá jutsz egy kül kereres 2,5x nagyobb házhoz....
Hiába mondták hogy majd gyere át és fözünk neked bla bla bla..... én magamnak mosók főzök takarítók stb.... joformán én hívom át fatert egy pálinkára
Be is rendeztem minden szobát, szóval happy van
Mááár benne élek
Van hely a kocsiknak, meg mindennek a célom elértem, ééésss k....ra nem kell a házra költeni semmi +t!!!! Az állatok is megszokták, aszszony nincs, az majd lessz
Csak még furcsa 190nm-en egyedül, deee a vendégek elférnek
Én neten megnéztem egy kalkulátor oldalt hogy melyik bank adna x összegre jobb konstrukciót...
Érdekes h a saját bankom nem volt rajta....
Ezért kiváncsiság képen bementem a bankomba és kiderült hogy jobbak a feltételek....
Így csak felveszem az x összeget, de mondtam hogy nem futóm ki az x időt, szóval 2éven belül visszakapnátok amit kő
Jelenleg olyan helyzetben vagyok hogy nem tehetek mást....
És tudom, hogy a takaróm bőven hosszabb!!!!!
A lábam nem fog fázni max 2-3évig nem lesz nójeeee motor, na bumm
Egy időben volt hogy megtaláltak ilyen ügynökök, hogy most telefonon milyen jó üzletet tudnék kötni.
Mondtam nekik küldjék át e-mailben és áttanulmányozom. Egyik sem tette meg.
Ezeknek a telefonos dolgoknak az a lényege hogy esélyed ne legyen gondolkodni, mert aki megteszi az nem kér belőle.
Az az üzlet ami meg annyira sürgős hogy nem lehet rajta gondolkodni az 100% átbaszás, így engem nem érdekel.
Én is így voltam , hétvégén mindig pocsék idő van ! Tegnap viszont ideális volt leszámítva a sok kamiont, traktort és autóst aki mind éled akar kanyarodni meg beáll az út közepére .
Bezzeg a Boxerek régen.... azokat szépen ki lehetet fésülni, jajjj de szerettem őket