Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha.
De ezekkel az a baj, hogy nem logikai feladvány, hanem szopatás az egész, mert észrevehetetlen vonalkákkal le van zárva az út, szóval simán félrevezető feladatmeghatározás miatt lehet téveszteni.
Őőő, nem az.
Farmernál rontottad el. Azon átfúj a szél és áthűlsz, hiába van thermo aláöltöző.
Ráadásul a Clam!
Egyre jobb csövesnek lenni, már szopkodják is őket
Én van amelyiknek adok pénzt, odajön és őszintén megmondja hogy szeretne venni bort belőle, na mondom teso akkor itt van egy kis apró.
Én is igy gondolom. Ruhát, élelmet hamarabb adok neki. A pénzt ugyis csak elissza
Volt már olyan is nemegyszer, azt mondta a "hajlékony" neki kp kell. Erre mondtam menyjen el dolgozni akkor lesz fizetőeszköz a zsebében.
Mi is tovább passzoljuk a szinte néha nem is használt dolgaink, de igazábol csak a gyerekruhákra van igény
Ez is egy életforma, de én inkább maradok a fogyasztói társadalom részese
A gyűlytő sajnos nem azt a célt szolgálja amilyen szándékkal behelyezi a (jót akaró) sajnos pénz energia áldozata lesz a ruhanemű,és nem oda jut ahol igazán szükség van rá.Az utóbb irt cselekedet nagyszerű és jóérzés olvasni.
Mi levisszük a gyűjtőbe de nejem szokott adni hajléktalanoknak is persze pénzt azt nem, de vesz kaját nekik vagy egy meleg kabát pulóver stb... ami már nekünk kuka lenne.
bezony.......mi hálásak vagyunk mindenért amit használunk,és ha lehet használt dolgokat veszünk de többnyire kapjuk már őket.Amire szükségünk van kivesszük a zsákból amire nincs azokat tovább adjuk.Hatással vagyok a tehetősebb családokra hogy amit nem használnak adják nekem mint sem a kukába tegyék.
csuka (Esox lucius).Szerintem akváriumból.
Ugye mindig relatív az olcsó/drága gazdag/szegény.
Néni fia (használta) megrögzött vásárló... jöbb tucat 50-80 forintos kabátjai vannak+ruhák....... százezer forintos cipők......
Nem gyúrták szét az tuti!
Budaörsi börzén, újszerű téli csuka tízért boltba 40
Ma reggel sem az a barackérlelős idő volt.11 fok nem kifejezetten komfortos.
Az igen :-)
van! 67 centi
http://www.jollyscarpe.com/

Amúgy a Wilhabenen szokott lenni jó árban
Ajjaj... a tököd ?!
még kvt sem ittam látja a tököm
Látnikell, nem olvasni