Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A románoknak a motorina a benzin
3 perc?
Emilia clarke, tronok harcabal lett “nagy” színés. Szerintem nem egy jó színész de elkapnám egy durva 3percre
Tegyél bele egy c20xe motort
Nyau
mi?
Tobb mint egy eves hir.
Azért olyan világító motorina az astrába is jó lenne, táltos lenne a sok öreg kehes paci
Nezzuk az intergalaktikus fogonoszt akitol felni kell.
Van egy toronyhaz meretu urhajoja,bulit szervez mint Hajdu Peter,az evszazad uzletere meg visz 8-10 db IN-KAL security szintu berzsarut akiknek a 3/4 et lenyomja egy szeplos noci meg par torpe,a masik maradekat meg egy jollakott napkozisre hasonlito takarek solo akit csak tenyerbemaszoan vigyorogni tanitottak meg a szinitanodaban.
a lando meg a szőrös entitás egész jó volt
a solo az nem lett az igazi
mondjuk akit a sokó dugott csajt az nem tudom hogy került a képbe, vagyis annak semmi folytatása nem volt
Nagyon nem solos volt.A szineszek is szarok,kiveve a wukie-t.
A zsivány tényleg jó lett és dettó mint a régiek.
azért a középszerűtől jobb ez a solo, szerintem az eredeti 3 résztől nem rosszabb
A solo egy sima rablasos roadmovie,abbol is kozepszeru,az osszes folytatas egy logikatlan mikieger fantazia,az egy zsivany egyes amiben van starwars erzes.Pont.
a solo mondanivalója némileg jobb, de a zsiványnak meg a korhűség pl a járművek színe forma stb
Szerintem a Solo lett a legjobb, nekem ez jobban tetszett mint a zsivány, viszont a 7 az megszégyenítí az elődöket...
Nnna egy normális gyártó
Igen tegnap jött gls-el.
Es végül is kicserélték garoban?
megnéztem ezt a hansoló filmet, szrintem ez a 2 mellékszál( +zsiványegyes) sokkal jobb mint a folytatás-előzmény
mondjuk a zsiványegy szerintem nagyon ütősre sikeredett korhűség szempontjából totál olyan mintha 1980ban csinálták volna
ez a solo meg közvetlen utána van 0,1 ponttal lemaradva
Na befújtam egy kis szilikonnal a plekó helyét ahová bepattan új kora óta nem nyílt ilyen könnyen. Asszem erre jobb lesz figyelni.