Nezzuk az intergalaktikus fogonoszt akitol felni kell.
Van egy toronyhaz meretu urhajoja,bulit szervez mint Hajdu Peter,az evszazad uzletere meg visz 8-10 db IN-KAL security szintu berzsarut akiknek a 3/4 et lenyomja egy szeplos noci meg par torpe,a masik maradekat meg egy jollakott napkozisre hasonlito takarek solo akit csak tenyerbemaszoan vigyorogni tanitottak meg a szinitanodaban.
a lando meg a szőrös entitás egész jó volt
a solo az nem lett az igazi
mondjuk akit a sokó dugott csajt az nem tudom hogy került a képbe, vagyis annak semmi folytatása nem volt
A solo egy sima rablasos roadmovie,abbol is kozepszeru,az osszes folytatas egy logikatlan mikieger fantazia,az egy zsivany egyes amiben van starwars erzes.Pont.
megnéztem ezt a hansoló filmet, szrintem ez a 2 mellékszál( +zsiványegyes) sokkal jobb mint a folytatás-előzmény
mondjuk a zsiványegy szerintem nagyon ütősre sikeredett korhűség szempontjából totál olyan mintha 1980ban csinálták volna
ez a solo meg közvetlen utána van 0,1 ponttal lemaradva
Van egy toronyhaz meretu urhajoja,bulit szervez mint Hajdu Peter,az evszazad uzletere meg visz 8-10 db IN-KAL security szintu berzsarut akiknek a 3/4 et lenyomja egy szeplos noci meg par torpe,a masik maradekat meg egy jollakott napkozisre hasonlito takarek solo akit csak tenyerbemaszoan vigyorogni tanitottak meg a szinitanodaban.
a solo az nem lett az igazi
mondjuk akit a sokó dugott csajt az nem tudom hogy került a képbe, vagyis annak semmi folytatása nem volt
http://youtu.be/tHkHa8zK5D4
mondjuk a zsiványegy szerintem nagyon ütősre sikeredett korhűség szempontjából totál olyan mintha 1980ban csinálták volna
ez a solo meg közvetlen utána van 0,1 ponttal lemaradva