Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őőőő akkor mégjobban nemkell.
Ha látsz működő ilyen szomoruszart az jöhet gombokert.Piros vagy kék.
Ad pénzt is hozzá
Vén kotladekom van már,kösz nemkell.
T4 Multivan oszt ennyi meg az öreg bömbi,jelen földi életünkben ők kiszolgálnak
Egy ismerős motorosnak van egy ilyen.Rád gondoltam jön a tél
Jah,és Andor rákendroll.

http://youtu.be/ruqVZsafR7w
Kolléganőmnek volt kettő is (A-S), férjének valami nallámpás sedan szintén csillagos. Szoptak vele mint torkosborz mikor eladták három napos bulit tartottak tűzijátékkal. Azt vett egy vityarát természetesen azt is automatát. Tökéletesen elégedett vele. Az A-s merga dettó az A2ő ódival erről is van történet... de minek is...
Az ipse jó videót csinal de kurvasokat pofazik.
http://youtu.be/nPLOI2lCmMQ
Az urasabb kordély..az A 150 jópofa,elegantos kis szekér..monnyuk már két jelentkező van rá ha asszonkámnak télleg nem köll,szeretik a népek a kis mercit én meg szervizelni szeretem
Miért ne legyen 10-12bar? Utana nyomasszabalyzoval oda allitod aova akarod... ritkabban kapcsol be a kompresszor, igaz hogy akkor tovább megy. A mienk 100literes és 12,5bart tud de visszavettük 10-re, felette már nem nagyon sokat dolgozott.
Értem én hogy felnyomod, de fújni 2-4 bár között kell, a légkulcs is 6bar-os, de én is felnyomom 8ra ha kell az erő.
Amúgy az a gond hogy nekem nincs nyomás kapcsoló aztán ha bedugom megy ha kihúzom nem...
Szóval ha felnyomja 10 bárra akkor egy csomó ideig van levegő a nyomás csökkentő úgy is annyit ad amennyi akarok
Anno a ganzair-ben megkérdeztem mennyi egy ilyen nyomás kapcsoló aztán több lett volna mint az égész komplett kompresszor
A 10 az sok?
15-16ig felnyomja de akkor már vibrál a villany
Mi a fenének 10BAR? Rakétát akarsz indítani?
Nekem 2.2kW-os 230as motor van rajta, de gondolkodok hogy át kéne kötni 3 fázisra akkor jóval erősebb lenne, viszont csak léghűtéses a kompresszor és így is izzik a hengerfej, bár egy jobb ventillátorral lehet ez a gond is megoldható lenne.
Sógornak B-s van 1.8 benyás
Lorenzot...
Ez mit szimbolizál?
De nem szenvedek csak picit rühellem
A 150 1.5 benzin
keresd meg a kedvenc ásód és verd jó erősen szájba azt a drága assszonyt
Pontosan milyen autóval szenvedsz?
Teljes vezérlés felrakva, hidrotőkék újak, vizpumpa új, önindító felújít, majd vissza a futómű a motorral, lehúz és már csak pár apróság monnyuk a párom kitanálta hogy mégse kell neki az autó tök jó hogy egy valag pézt meg munkát beletoltam
van itthon 2 fos autó is
bár ettől mindegyik sokal jobb
Hüje
Sötét van, de szép vagyok!