Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ini, autó nem kell?
Mondjuk a fixhez hibádzik az épület,szoval odébb van az.
nekem gurulósnak indult, de eladtam a görgőit
aztán sosem vettem utána mert buzi nehéz, eleve a 45bar-os gáztartály nem kis súllyal bír
inkább van itthon kb 40 méter slag aztán az elér bárhová
Ne is mond, majd megfagytam reggel!
Van 2 hengeres rába kompresszor is de az fixx beépítésűre tervezi öcsém.
Téli gumi cordura thermo bélés :) De amúgy meg nem kell erőltetni a motorozást !
nekem 100as tartály van 2 hengeres kompersszor
csak a villanymotor a gyenge pont csak 1.1kw aztán 10 bar felé már nagyon nyekereg
230v -os motorban nem találtam nagyobbat (használtan) simán elbírná a dupláját akkor még nyújtani is lehetne az áttételt hogy teleibe lehetne egy kocsit fényezni
ha nagyon akarnám akár 10db 80-120as tartályt is tudnék szerezni az lenne az igazi, egy napig tölti aztán egy jó ideig nek kellene
régebben 2db 100as tartály volt csak elkérték az egyiket
de hideg lett
Ezért lett most egy 50 literes tartályt ujitottam,IFA kompresszor elektromos motorral.
A levegőkulcs bőven tudja a 200nm csak a levegőmennyiség kevés neki. Ezért a szerszám és a kézzel lazítás... Egy H 17 el is törtem (genius)
Én is PDF-ben küldtem, és soha nem reklamáltak.
Szóval ez valami egyedi hülyeség lehet.
Légkulccsal szenvedtél ennyit?
ha valaki nem használja sosem akkor nincs pdf olvasó semmiben sem, max ha letölti pluszban, azt meg egy magyar miatt nem fogja
Na nem megy: erőltesd!
Ha eltörik, úgyis másikat kellett volna venni!

Más: Best of NER
http://youtu.be/aqADtC_ZQfs
Drakula!
Egy napi tevékenység, kilazítottam egy csavart 200NM+90'
Az van neki - amerikai fociból....
Rohadt bonyolult az a pdf fájl. Pedig ott mindenkinek van diplomatája!
A posta import usákból vámkezelési díj 3500 forint és pdf-et nem tudnak megnyitni.
Megpróbálom JPG-ben hátha,ha nem marad a galambposta.
Nagyon elvontak. De nincs is sok dolguk.
MindenkiNET!
http://youtu.be/evpF0RGxNdU
Boldogat,békéset .
Ez a fa mintás műanyag, ami kültéri és minden álló, ez a Vpc nevű motyó. Olyan helyekre tervezem be, ahol kap tél végén és tavasszal árvizet, nyáron meg égető napsütést. Nem olcsó, de kb. minden álló, hosszú távon kifizetődő.
plusz ÁFA!