Nekem pont ezzel a részével soha nem volt bajom.
Az elhasználódásnak vagy a vaspor, vagy a kijelző törése, vagy a szoftveres avultatás volt, de legfőképpen ez utóbbi, mert az előbbi kettő javítható.
Azért ez nem ennyire egyszerű.Pár éve kaszáltam a rétet és kivittem magammal a kutyát is,4 m-s lánccal kikötöttem egy akácfához. Egy jó ideig elvolt aztán elunta magát és körbetekerte a fa törzsén a láncot. Mikor ezt észrevettem, odamentem és ki akartam szabadítani és hogy gyorsabban menjen a nyakörvéhez nyúltam.Abban a pillanatban rámart a kezemre,de szerencsére a kesztyűt még nem vettem le így csak némi zúzódás lett.Fene tudja mi játszódik le a kutya fejében,mert utána következő pillanatban már észhez tért.Egy taslit azért kiosztottam a megbékélés jeleként,aztán szent lett a béke.
Eddig egyetlen telóm döglött meg, a Nokia Lumia 920. Három éves korában a kijelzője becsíkosodott (olvashatatlanná vált), és nekem nem ért meg egy kijelző cserét. Az összes többi megunt/kinőtt (kikapcsolva, de pár havonta feltöltött akkuval - félévente telepítve az esetleges frissítéseket is) hibátlan állapotban itt hevernek mellettem a fiókomban, saját tokjaikban. Mind működőképes!
múltkor valami cikkben írta egy főokos hogy leginkább azért használódik minden elektronikai cucc el mert melegszik és ez nem tesz neki jót
szóval szerencsétlen telefonokta is telepítenek mindenféle szart és a gép küzd vele mert sok esetben a felső határon mozog a teljesítménye
ráadásul a tokokkal fóliákkal még le is szigetelik hogy ne tudjon úgy hűlni ahogy kell, aztán csodálkoznak hogy tönkremegy a telefon gyorsan
Én meg tudok rájuk vigyázni (flipes tokban hordom/hordtam mindegyiket, soha nem törtem még telefont), így egy főverzió-frissítéssel megint "új" telefonom lesz, ingyen. Én vagyok a spúr, nem Ini!
Na pont ma reggel az asszony Sami A3-asa elég érdekes dolgokat művelt. Teli nyomta a memoriat az alap android kernel. Ennek következtében nem reagált a kezdő képernyő, amúgy jól funkcionált, és az akku is lemerült a folyamatos terheléstől éjjel.
Mondjuk asszony tipikus PTS Kezembe vettem és megjavult
csak kérdezem
miért is kellene frissíteni? ha 2015ben jól ment minden rajta akkor ugyan 2018ban az miért nem megfelelő?
én pl agyhugykövet kapos a sok ( szinte minden esetben) felesleges frissítéstől
ráadásul kis sem kapcsolhatóak ezek(pár programnál már a pc-n is jönnek ha kell ha nem )
szerintem ha egy oprendszer tökéletesen működik akkor békén kell hagyni vagy ha a felhasználónak nem tetszik akkor megcsinálja maga a frissítést
a samsungokat lehet frissíteni a kiessel még a nem hivatalos romokat is fel lehet vele tenni, a sonynak is volt ilyen progi de nem jut eszembe a neve, aztán ha akartam akkor a 4.4.4 ausztrál telstra ment fel a telefonra
Új funkciók, korszerűbb (divatosabb) megjelenés.
A Redmi 4X-em jelenleg Android 7.1 (MIUI 9.6.4.0) hivatalos verzión áll, és BIZTOSAN jön rá a MIUI 10. Ja, és már nem gyártott, kifutott modell.
Az 1-2 éves androidos kacat (még a nagyon drága is) miért nem frissíthető?
A Sziámiauval szerencsém volt: megvételkor még a régi android főverzió volt rajta, két hónap múlva meg jött rá a Nougat. Állítólag késő ősszel (a MIUI 10-zel együtt) jön rá Oreo is. Vagy nem.... Egy 42 ezer forintos telefonról beszélünk, miközben pl. a Samsung egy-két éves, 200 ezer forintos telói maradtak azon az elavult android verzión, amivel anno kijöttek.
ez a kis mini simán viszi a netet és ez 2011es, csak fura hogy olyan kicsike és azért durván látszódik minden egyes képernyő pixel
program szerintem már erre sincs ez talán még a 2-es android van rajta, de ami fel lett telepítve anno még fut rendesen és reklám mentesen
csak szemléltettem hogy van régi ami még jó androidban is, munkatársam is ilyen öreg szarral nyomul, azt mondja ezt nem sajnálja ha tönkremegy neki is eset ki nem egyszer kocsiból, neki van 4 gyerek mindig a megunt őskori telefonjaikk nyomul "ingyenbe"
amúgy ez a galaxy mini újkorában is eg ynagyon minimum "gyerektelefon" volt
Nekem is van itthon original Nokia Lumia 610 windowsos okostelefon, tökéletesen működőképes (és karcmentes!!!) állapotban. De telefonáláson, e-mailen, és (döglassú, szakadozó) netezésen kívül már az égvilágon semmire nem való. Nem frissíthető az oprendszere, sok éve megszűnt a navigáció térképfrissítése, nincsenek már rá - működőképes - programok. Ez volt a legelső okostelefonom egyébként.
Itt van pl ez a Galaxy mini még mindig megy ez a pót telefon a családnak
Plusz evvel keresem meg a számokat aminek a címet nem tudom mert ezen a shazam hibátlanul fut
Alul a csíkok egy biciklis leejtés miatt vannak de az ikonok így is "megnyomhatóak"
Jönnek rá a regisztrációs mailok stb stb
És Samsung és hoki telefonon volt már új korában is....ja és asszony ütötte verte
Nem akarom védeni az iPhone-t, de azt azért gondolom tudod, hogy az 5-ös az egy hat éves készülék (2012). Ha döcögve is, de működik, és friss oprendszer van rajta. Na mutass ilyet androidosban (egy éves készülék már nem kap oprendszer frissítést / verzióváltást), 3-4 évesen meg mindegyik rég a kukában van.
Az igénytelenség hogy jön ide?
Azért mert nem járok x6-al te még nem értesz jobban a telefonokhoz
Ami a boltokban van kitéve tapogatni ezernyi hozzád hasonló béna pöcs nyomogatja minden el van állítva
Plusz néha újra kell indítani aztán ismét tuti lesz a mobil
Persze itt most felhördül az összes ájfónos hogy ők 82ben vettek az ájfón ötöst(vagy bármit) és még sosem volt kikapcsolva és nagyon jó.. de nekik se ártana néha
Amúgy épp most unta meg egyik cimbora az ájfón 5 telefont hogy egy fosrakás lett már a Viber is alig tölti be neki a képeket töltés közben tök forró, meg még valami gyíkja van
Az én 42 ezer forintos kínai xaromban meg a hátlapon van az ujjlenyomat-olvasó, soha nem téved, és késedelem nélkül feloldja. Pittyen is egyet ilyenkor. (Xiaomi Redmi 4X)
Akkor szar telefonod volt. Egyébként a központi gomb rezgése más és független a többitöl. Én utálom ha rezeg vagy hangot ad érintésre, igy az le is van tiltva. De a közésö gomb ettöl függetlwnül jelzirezgéssel és azonnal felold.
Az elhasználódásnak vagy a vaspor, vagy a kijelző törése, vagy a szoftveres avultatás volt, de legfőképpen ez utóbbi, mert az előbbi kettő javítható.